Γρήγορα Tips για iPhone - Ρυθμίσεις #2

Γρήγορα Tips για iPhone - Ρυθμίσεις #2
ired.gr

Κάθε χρόνο με τον ερχομό της νέας αναβάθμισης, όλο και περισσότερα χαρακτηριστικά προστίθενται και στο μενού ρυθμίσεων. Έτσι και το νέο λειτουργικό σύστημα iOS 8 ήρθε για να μας φέρει ακόμη περισσότερες δυνατότητες στις iOS συσκευές μας. 

Δεν είναι απαραίτητο να αποκτήσετε μία από τις νεότερες συσκευές iPhone 6 και iPhone 6 Plus. Μπορείτε με οποιαδήποτε συσκευή έχετε, από την έκδοση iPhone 4S μέχρι και την τελευταία, να απολαύσετε τα περισσότερα από τα νέα χαρακτηριστικά. Στην ανάρτηση αυτή θα ασχοληθούμε με το μενού ρυθμίσεων ή άλλων δευτερευουσών προ εγκατεστημένων εφαρμογών.

ired-iphone-tips-and-tricks-settings-01

Συντομεύσεις αγαπημένων επαφών

Από οποιαδήποτε οθόνη, πιέστε γρήγορα δύο φορές το Home button για να εμφανίσετε το μενού πολύ-διεργασιών και να δει πλέον πάνω πάνω και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Στο πάνω μέρος της οθόνης θα παρατηρήσετε επαφές που μιλήσατε πρόσφατα και εάν σύρετε με το δάχτυλό σας τη γραμμή προς τα δεξιά θα εμφανιστούν οι αγαπημένες σας επαφές. Αγγίξτε μία επαφή για να την καλέσετε, να στείλετε ένα μήνυμα είναι κάνετε μία κλήση FaceTime. 

 Μην ενοχλείτε

Από το μενού Ρυθμισεις θέστε την εναλλαγή “Μην ενοχλείτε” στη θέση ON για να σιωπήσετε όλους τους ήχους των εισερχόμενων κλήσεων και ειδοποιήσεων. Έχετε τη δυνατότητα να δέχεστε κλήσεις από επαφές που έχετε συμπεριλάβει στις αγαπημένες, από συγκεκριμένες επαφές ή ομάδες επαφών. Ενεργοποιήστε την λειτουργία "Μην ενοχλείτε" χειροκίνητα ή σε προγραμματισμένο χρονικό διάστημα. 

ired-iphone-tips-and-tricks-settings-02

Ζωντανή μετάδοση AirPlay

Όταν συνδεθείτε σε τοπικό δίκτυο Wi-Fi, μπορείτε να κάνετε χρήση της λειτουργίας AirPlay Mirroring, ώστε να διαμοιραστείτε το περιεχόμενο της οθόνης του iPhone, με την HDTV σας την οποία έχετε συνδεδεμένη σε μία συσκευή Apple TV. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι, να εμφανίσετε το Κέντρο ελέγχου, να αγγίξετε το AirPlay και να επιλέξετε την TV σας.