Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Android to iPhone: Σημαντική Αύξηση

Android to iPhone: Σημαντική Αύξηση
ired.gr

H Αpple στις ανακοινώσεις της, συμπεριέλαβε τη δήλωση, πως με την έναρξη πωλήσεων του iPhone 6 και iPhone 6 Plus, προσέλκυσε χρήστες του λειτουργικού Android περισσότερους από ποτέ. 

Ωστόσο νέα στοιχεία, δείχνουν πως το ποσοστό των "μεταναστών" στις Ηνωμένες Πολιτείες παρέμεινε σταθερό το τελευταίο τρίμηνο, πράγμα που σημαίνει, πως οι χρήστες εκτός ΗΠΑ, συνέβαλαν στην εκπληκτική πορεία του iPhone και την εκτίναξη των πωλήσεων σε νέα ρεκόρ.  

ired-tech-news-switch-android-to-iphone-01

Τα δεδομένα προέρχονται από την εταιρεία ερευνών, Consumer Intelligence Research Partners και δείχνουν πως το 19% των αγοραστών iPhone στις Ηνωμένες Πολιτείες, προέρχεται από λειτουργικό Android κατά το τελευταίο τρίμηνο. Εκεί είναι περίπου ο μέσος όρος μετανάστευσης χρηστών από το λειτουργικό Android, μεταξύ 16-26% τα τελευταία 10 τρίμηνα, στην Αμερική. 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, αποκάλυψε αυτή την εβδομάδα πως η έλευση των μεγαλύτερων iPhone 6 και iPhone 6 Plus, οδήγησαν σε υψηλότερο ποσοστό αλλαγής από λειτουργικό Android παγκοσμίως, κατά τη διάρκεια των τελευταίων τριών ετών. 

Η εταιρεία ερευνών CIRP, υποθέτει πως οι περισσότεροι μετανάστες προέρχονται από αναδυόμενες διεθνείς αγορές, όπου η κατηγορία smartphones εξακολουθεί να αναπτύσσεται σημαντικά. Στις ώριμες αγορές όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, η εταιρεία ερευνών παρατήρησε πως το αυξανόμενο ποσοστό των αγοραστών, προέρχεται από ήδη κατόχους iPhone. 

Οι έρευνες της εταιρείας CIRP, παρουσιάζουν αυξητική τάση των πωλήσεων iPhone 6 και iPhone 6 Plus, συγκριτικά με πέρυσι κατά την κυκλοφορία του iPhone 5s και την κυκλοφορία του iPhone 5c. Είναι όμως περίπου ίδιες με το 2012 κατά την έλευση του iPhone 5.  

ired-tech-news-switch-android-to-iphone-02

Tα δεδομένα της CIRP βασίζονται σε τριμηνιαίες έρευνες σε πελάτες της Apple στις Ηνωμένες πολιτείες που διεξάγονται από το 2012. Κάθε έρευνα συμπεριλαμβάνει 500 αγοραστές iPhone, iPad ή Mac στις ΗΠΑ. 

Καθώς ο ρυθμός ανάπτυξης της συσκευής iPhone συνεχίστηκε με εκπληκτικούς ρυθμούς, οι διεθνείς πωλήσεις της συσκευής της Apple έχουν γίνει το επίκεντρο της συνεχιζόμενης επιτυχίας της εταιρείας. Αξίζει να αναφέρουμε πως η Apple εισέπραξε το τεράστιο ποσό των 16.1 δισεκατομμυρίων δολαρίων από την ευρύτερη περιοχή της Κίνας το τελευταίο τρίμηνο, ξεπερνώντας τα έσοδα από την Ευρώπη.

Οι συνολικές εισπράξεις της εταιρείας ξεπέρασαν τα 74,6 δισεκατομμύρια, κάνοντας νέο ρεκόρ, το πρώτο οικονομικό τρίμηνο του 2015. Με τις blockbuster πωλήσεις 74,5 εκατομμύρια συσκευές iPhone σε διάστημα τριών μηνών, η Apple ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο iOS συσκευές.

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status