Γρήγορα Tips για iPhone - Ρυθμίσεις #1

Γρήγορα Tips για iPhone - Ρυθμίσεις #1
ired.gr

Το νέο λειτουργικό σύστημα της Apple, iOS 8, το οποίο δόθηκε στο ευρύ κοινό παράλληλα με τα νέα iPhone και iPhone 6 Plus, φέρει αρκετά νέα χαρακτηριστικά ή προσθέτει νέες λειτουργίες σε ήδη υπάρχουσες εφαρμογές. 

Ακόμη κι αν δεν έχει την οικονομική ευχέρεια, για αναβάθμιση στα νέα μοντέλα, το νέο λειτουργικό προσφέρει μια αίσθηση αλλαγής. Δεν χρήζει απαραίτητη λοιπόν η αγορά του iPhone 6. Πολλά κόλπα είναι διαθέσιμα και στα προηγούμενα μοντέλα κι εμείς είμαστε εδώ για να τα αναδείξουμε.

ired iphone tips and tricks settings-01

Reachability 

Η λειτουργία Reachability καθιστά εύκολο στο χρήστη να φθάσει αντικείμενα στην κορυφή της οθόνης, χωρίς να είναι αναγκαίο να χρησιμοποιήσει και το δεύτερο χέρι του. Αρκεί ένα διπλό άγγιγμα (όχι πάτημα), στο πλήκτρο Home button και ολόκληρη η οθόνη θα μετατοπιστεί προς τα κάτω πλησιάζοντας πιο κοντά στον αντίχειρά σας. Μόλις επιλέξετε το εικονίδιο που επιθυμείτε, η οθόνη επιστρέφει και πάλι στην αρχική της θέση. 

ired iphone tips and tricks settings-02

Δείτε τα πάντα μεγαλύτερα

Δείτε περισσότερο περιεχόμενο με την προ εγκατεστημένη εμφάνιση της οθόνης,  "Τυπική" ή μεγαλώστε το περιεχόμενο με τη λειτουργία "Με ζουμ". Μπορείτε να αλλάξετε την προβολή από την τοποθεσία Ρυθμίσεις > Οθόνη και φωτεινότητα >Προβολή.

Πλοήγηση με χειρονομία

Σύρετε το δάχτυλό σας πάνω στην οθόνη από αριστερά προς τα δεξιά, για να μετακινηθείτε προς τα πίσω ή το αντίθετο για να μεταφερθείτε μία ενέργεια μπροστά. Η χειρονομία αυτή είναι εφικτή σε πολλές εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων των Safari, Mail και Μηνύματα.

ired iphone tips and tricks settings-03