Γρήγορα Tips για iPhone - Κάμερα

Γρήγορα Tips για iPhone - Κάμερα
ired.gr

Εδώ και αρκετούς μήνες έχουμε στις συσκευές μας το νέο αναβαθμισμένο λειτουργικό σύστημα iOS 8, συνοδευόμενο από έξυπνα χαρακτηριστικά και λειτουργίες. Υπάρχουν πολλά νέα κόλπα τα οποία ανακαλύπτουμε και σας τα παρουσιάζουμε. Δεν είναι αναγκαία η αντικατάσταση της συσκευής με τις τελευταίες iPhone 6 και iPhone 6 Plus. Μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο οποιαδήποτε iOS συσκευή κι αν κατέχετε.

Πρόσβαση στη εφαρμογή της cameras από το Κέντρο Ελέγχου

ired iphone tips and tricks camera-01

Αποκτήστε πρόσβαση στην εφαρμογή της κάμερας γρήγορα, σύροντας την οθόνη προς τα επάνω, από οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε  - συμπεριλαμβανομένου και της οθόνης κλειδώματος - και πιέζοντας το εικονίδιο της κάμερας κάτω δεξιά.

Ομαλή λήψη video

Κάνετε ενεργοποίηση "Εγγραφή video στα 60 FPS" ακολουθώντας τη διαδρομή, Ρυθμίσεις > Φωτογραφίες και camera, θέτοντας την εναλλαγή στο ON, κάνοντας λήψη διπλάσιων  frame ανά δευτερόλεπτο. 

Επιλέξτε ταχύτητα λήψης slo-mo (αργής κίνησης)

Επιλέξτε την ταχύτητα στη λήψη video slo-mo, πατώντας το εικονίδιο fps στην οθόνη της cameras. Στη συνέχεια επιλέξτε μεταξύ 240 και 120 fps για να ελέγξετε την ταχύτητα του εφέ αργής κίνησης, στο video σας.

ired iphone tips and tricks camera-02