Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Chrome για iOS: Νέα εμφάνιση και υποστήριξη Handoff

Chrome για iOS: Νέα εμφάνιση και υποστήριξη Handoff
ired.gr

Κυκλοφόρησε στο App Store η νέα έκδοση του Chrome, του περιηγητή ιστοσελίδων της Google. Το περιβάλλον χρήσης έχει αλλάξει και ακολουθεί τις σχεδιαστικές γραμμές του Android 5.0 (Lollipop). Η Google το ονομάζει “Material Design” και φιλοδοξεί με την απλότητά του να κερδίσει τους χρήστες.

ired Tech News Chrome for iOS-01

Το κυριότερο νέο χαρακτηριστικό κατά την γνώμη μας δεν είναι αυτό. Η έκδοση 40 του φημισμένου browser υποστηρίζει πλέον το Handoff. Και μάλιστα, το υποστηρίζει “γενναία”!

Τι εννοούμε;

Οι χρήστες που έχουν εγκαταστήσει το OS X Yosemite, θα έχουν την δυνατότητα να συνεχίζουν την περιήγησή τους στο διαδίκτυο από τον υπολογιστή τους, όπως ακριβώς συμβαίνει και σήμερα με τον Safari της Apple.

Την στιγμή που στο iPhone διαβάζετε μια ιστοσελίδα και είστε κοντά στον Mac σας, εμφανίζεται μια διακριτική ειδοποίηση στο αριστερό μέρος του Dock. Αν την επιλέξουμε, θα ανοίξει στον browser που χρησιμοποιούμε στον Mac μας ως προεπιλεγμένο, η σελίδα που διαβάζαμε στο iPhone ή στο iPad μας. Στην περίπτωσή μας, συνεχίσαμε την ανάγνωση από τον Chrome για iPhone, στον Safari για Mac.

ired Tech News Chrome for iOS-02

Handoff: Επιλέξτε το εικονίδιο για να συνεχίσετε την περιήγησή σας στον Mac

Επίσης, με την συγκεκριμένη αναβάθμιση επιτυγχάνονται βελτιώσεις σταθερότητας, επιδιορθώσεις σφαλμάτων, βελτιστοποιήσεις για το iOS 8 αλλά και παρέχεται πλέον υποστήριξη για τα iPhone 6 & iPhone 6 Plus.

Ο ήδη πολύ καλός και δυνατός browser της Google με αυτό το update έγινε κατά πολύ καλύτερος. Είναι γρήγορος και με το Material Design έγινε πιο απλός στον σχεδιασμό του, με αποτέλεσμα να είναι πιο ξεκούραστος οπτικά για τον χρήστη.

Τον συνιστούμε ανεπιφύλακτα!

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status