Νέα full-body μεταλλική σχεδίαση αναμένεται στο Galaxy S6 (rumors)

Νέα full-body μεταλλική σχεδίαση αναμένεται στο Galaxy S6 (rumors)
ired.gr

Οι φήμες για το επερχόμενο Galaxy S6, συνεχίζουν να αφθονούν στο διαδίκτυο, καθώς το Mobile World Congress πλησιάζει. O Κορεάτης κατασκευαστής αναμένεται στην εκδήλωση αυτή να παρουσιάσει για πρώτη φορά την νέα ναυαρχίδα του. 

Εκτός από προηγούμενες φήμες, νέα στοιχεία αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο από την όχι και τόσο αξιόπιστη ιστοσελίδα Ddaily, η οποία αναφέρει πως το νέο Galaxy S6 αναμένεται να φιλοξενηθεί όπως το iPhone 6 σε ένα πλήρες μεταλλικό σώμα, αντιγράφοντας περαιτέρω και την μη αφαιρούμενη μπαταρία των συσκευών της Apple. 

ired Tech News samsung galaxy s6-01

Η ιστοσελίδα Electronista, έχει κάνει ήδη αναφορές, σχετικές με την πιθανή εξέταση από τη Samsung, μιας συσκευής παρόμοιας με iPhone 4/4S, αλλά σε μεγαλύτερο μέγεθος, με γυάλινη εμπρόσθια πρόσοψη και μεταλλική ακμή προσθέτοντας την τεχνολογία της Edge έκδοσης, του Galaxy S5. 

Η Κορεατική εταιρεία φαίνεται να σχεδιάζει  μία all-body μεταλλική συσκευή, παραμένοντας άγνωστο, αν θα τη δούμε στο αναμενόμενο Samsung Galaxy S6, μια παραλλαγή της σε συνδυασμό με γυαλί ή θα παραμείνει μόνο ως φήμη. 

Ο νέος σχεδιασμός του Galaxy S6, αν τελικά γίνει πραγματικότητα, δεν θα επιτρέπει στους κατόχους τη δυνατότητα αφαίρεσης και αντικατάστασης της μπαταρίας, γεγονός που υποδηλώνει, πως αναγκαστικά θα ακολουθήσει τα βήματα της Apple, προσφέροντας μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. 

Το νέο μοντέλο αναμένεται να παρουσιαστεί από τη Samsung στην εκδήλωση Mobile World Congress στη Βαρκελώνη, τον επόμενο μήνα, εάν ακολουθήσει την περσινή οδό. 

“Κάτι μας λέει  - αναφέρει η ιστοσελίδα - πως η εταιρεία θα καταφέρει να προσφέρει μία ξεχωριστή παρουσίαση, ξεπερνώντας τις ανιαρές παρουσιάσεις των S5 - S4, τα οποία δεν ακολούθησαν την πορεία του Galaxy S3.”

 Η πρόσφατη πρόσληψη του πρώην co-president του Sir Jonathan Ive's από το παλαιότερο studio Tangerine, Lee Don-tae, ως νέο επικεφαλή σχεδιασμού, της Samsung, υποδηλώνει πως η εταιρεία προσανατολίζεται να συνεχίσει την αντιγραφή μεθόδων και σχεδίων της Apple, όταν πρόκειται για το σχεδιασμό της ναυαρχίδας της εταιρείας. 

Επίσης έχει γίνει γνωστό πως το νέο μοντέλο, θα αντικαταστήσει τον μη-λειτουργικό swipe αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων του S5, με έναν νέο τύπου Touch ID. (παρόμοιο με το Home button της Apple). To κατά πόσο θα προσεγγίσει  την αξιοπιστία του iPhone, μένει να αποδειχθεί.    

Σημείωση: Παρά την διαρκή επίθεση στον σχεδιασμό του iPhone, η Samsung φαίνεται να παραδέχεται πως ο σχεδιασμός που η Apple ακολουθεί ευλαβικά είναι πιο αποδοτικός.

samsung-cheating

Η Samsung εντατικοποιεί τις προσπάθειες της, για να διευρύνει την επιτυχία της στην High-end αγορά των Smartphone..