Συμβουλές και κόλπα για iPhone - Safari

Συμβουλές και κόλπα για iPhone - Safari
ired.gr

Είναι γεγονός πως στο λειτουργικό σύστημα iOS 8, κάθε προ εγκατεστημένη εφαρμογή, δέχθηκε τη δική της αναβάθμιση. Πέραν των βασικών χαρακτηριστικών που διέπουν την κάθε εφαρμογή, αναζητούμε όλα εκείνα τα πρόσθετα tips, που βελτιώνουν την εμπειρία μας με το νέο λειτουργικό σύστημα.

Να ξεκαθαρίσουμε πως δεν είναι απαραίτητη η αναβάθμιση ως hardware της συσκευής, παρά μόνο η αναβάθμιση της τελευταίας έκδοσης του λειτουργικού συστήματος της Apple. Το αντικείμενό μας στην ανάρτηση αυτή, είναι η προ εγκατεστημένη εφαρμογή περιήγησης Safari. Aς δούμε μερικά από τα κόλπα της:

Διαχείριση ανοιχτών σελίδων

Σύρετε μία σελίδα πάνω στον κάθετο άξονα για να κάνετε αναδιάταξη στις ανοιχτές σελίδες σας. Εάν θέλετε να κλείσετε μία ανοιχτή σελίδα, πατήστε το X ή σύρετε τη σελίδα πάνω στον οριζόντιο άξονα για να αφαιρεθεί από τη λίστα.

ired iphone Safari tips 01

Δημιουργία εικονιδίων ιστοσελίδων (web clips)

Εάν επιθυμείτε άμεση πρόσβαση, σε κάποια αγαπημένη σας ιστοσελίδα μπορείτε να κάνετε χρήση της δημιουργίας web clip,  στην οθόνη αφετηρίας. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα που επιθυμείτε και πατήστε το εικονίδιο share. Στη συνέχεια επιλέξτε "Προσθήκη σε Οθόνη αφετηρίας”.

  • « Προηγούμενο
  • 1/2
  • Συνέχεια άρθρου »