Εκτύπωση αυτής της σελίδας

iPhone App Review: Skroutz

iPhone App Review: Skroutz
ired.gr

Εισαγωγή

Όλοι γνωρίζουμε την ιστοσελίδα skroutz.gr. Εκεί μπορούμε να αναζητήσουμε τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς για τα προϊόντα που μας ενδιαφέρουν και αρκετοί καταναλωτές την συμβουλεύονται πριν από κάθε αγορά τους. Ας ρίξουμε όμως μια ματιά στην επίσημη εφαρμογή της υπηρεσίας για iPhone για να δούμε αν αξίζει να εκτελούμε από το τηλέφωνό μας τις αναζητήσεις μας, για τις τιμές των ειδών που μας ενδιαφέρουν.

Η Εφαρμογή

Η εφαρμογή είναι εξαιρετικά λιτή και δεν θα “χαθείτε” ποτέ. Κατά το άνοιγμα βλέπουμε (στο κάτω μέρος της οθόνης) τρεις διαθέσιμες καρτέλες για να επιλέξουμε μεταξύ αναζήτησης, κατηγοριών και αγαπημένων. Αυτόματα η εφαρμογή ξεκινάει από το πρώτο tab, την αναζήτηση. 

Αναζήτηση

Πατάμε στην γραμμή αναζήτησης “Ψάξε στο skroutz” και αμέσως μετά πληκτρολογούμε την αναζήτησή μας.

ired iphone Skroutz-01-th

Εδώ να σημειώσουμε πως μπορούμε να αναζητήσουμε προϊόντα με βάση την περιγραφή τους, τον κωδικό τους ή την εμπορική ονομασία τους

Αμέσως μετά η εφαρμογή, μας εμφανίζει τα αποτελέσματα της αναζήτησής μας ανά κατηγορία. Πλοηγούμαστε στην κατηγορία του προϊόντος που μας ενδιαφέρει και βλέπουμε μια λίστα με τα διάφορα μοντέλα του προϊόντος που αναζητήσαμε.

Η ταξινόμηση γίνεται με βάση την μικρότερη τιμή 

Επιλέγοντας το μοντέλο που ψάχνουμε, βλέπουμε τα καταστήματα που το διαθέτουν και την τιμή ανά κατάστημα, όπως επίσης και τις βαθμολογίες των καταναλωτών ανά μοντέλο, ανάλογα με το πόσο ευχαριστημένοι έμειναν με την αγορά του. 

Τα πέντε αστεράκια είναι η καλύτερη βαθμολογία

ired iphone Skroutz-01-th

Και σε αυτή την περίπτωση, η ταξινόμηση γίνεται με βάση το φθηνότερο κατάστημα

Επίσης, εκτός της βαθμολογίας και της τιμής, μπορούμε να δούμε την επωνυμία της επιχείρησης αλλά και την διαθεσιμότητα του είδους, πριν επιλέξουμε το κατάστημα που μας ενδιαφέρει. Όταν το επιλέξουμε, θα μεταφερθούμε στο περιβάλλον του καταστήματος προκειμένου να δούμε περισσότερες λεπτομέρειες για το προϊόν και αν τελικά μας θελήσουμε, να το αγοράσουμε.


Κατηγορίες

Η μεσαία καρτέλα, μας επιτρέπει να αναζητήσουμε προϊόντα με βάση την κατηγορία. Όταν επιλέξουμε από τις διαθέσιμες κατηγορίες, θα εμφανιστούν σχετικές υποκατηγορίες αλλά και οι υποκατηγορίες αυτών. Στο τέλος, θα εμφανιστούν τα προϊόντα που αναζητούμε. Έχουμε την δυνατότητα να πλοηγηθούμε ξεκινώντας από το προϊόν με την χαμηλότερη τιμή αλλά και να χρησιμοποιήσουμε φίλτρα αναζήτησης επιλέγοντας το σχετικό εικονίδιο στο επάνω - δεξί άκρο της οθόνης.

ired iphone Skroutz-01-th

Βλέπουμε την αναζήτηση μέσω της καρτέλας “Κατηγορίες”

ired iphone Skroutz-04

Χρησιμοποιώντας φίλτρα για καλύτερη αναζήτηση

Και σε αυτή την περίπτωση, όταν θα φθάσουμε στο προϊόν που μας ενδιαφέρει το επιλέγουμε για να προχωρήσουμε και στην επιλογή του καταστήματος.

Αγαπημένα

Η τρίτη καρτέλα παρουσιάζει τα αγαπημένα μας προϊόντα. 

Κατά τις αναζητήσεις μας, σε κάθε αποτέλεσμα, υπάρχει μια φωτογραφία αναφοράς, αλλά και το γνωστό εικονίδιο με την “καρδούλα”. Πατώντας την, το προϊόν μεταφέρεται αυτόματα στα “αγαπημένα” και προστίθεται στην συγκεκριμένη λίστα, προκειμένου να μπορούμε να παρακολουθήσουμε την εξέλιξη της τιμολόγησής του από τα καταστήματα.

ired iphone Skroutz-05-th

Κάνουμε log in με τα στοιχεία του skroutz, του g+ ή του facebook λογαριασμού μας

Συμπέρασμα

Η εφαρμογή είναι εξαιρετική, δωρεάν και την προτείνουμε ανεπιφύλακτα. Μας άφησε με τις καλύτερες εντυπώσεις. Βρήκαμε κάθε φορά αυτό που ψάχναμε, στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Επίσης, μας έκανε πολύ θετική εντύπωση η ταχύτητά της ως προς την παράδοση των αποτελεσμάτων.

Θεωρούμε πως όχι μόνο μπορεί σε κάποιο βαθμό να αντικαταστήσει την desktop έκδοση, αλλά και να γίνει το απαραίτητο app για τον επιτόπιο έλεγχο τιμής, σε κάθε περίπτωση που αυτό θα χρειαστεί. Οι καιροί είναι δύσκολοι και πλέον όλοι μας πριν αγοράσουμε ένα προϊόν, οφείλουμε να ψάχνουμε και να αναζητούμε την καλύτερη τιμή.

Θα θέλαμε να μπορεί και να δημιουργηθεί λογαριασμός Skroutz μέσα από την εφαρμογή, κάτι που προς το παρόν μπορούμε να κάνουμε μόνο μέσω browser.

Σας συμβουλεύουμε να την δοκιμάσετε. Θα έρθει η στιγμή που σίγουρα θα την χρειαστείτε!

Free Download

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status