Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αναμένεται η αναβάθμιση σε iOS 8.1.3*

Αναμένεται η αναβάθμιση σε iOS 8.1.3*
ired.gr

Στα μέσα Δεκεμβρίου, είχε διαρρεύσει στο διαδίκτυο, πως η Apple εργάζεται πάνω σε ένα μικρής σημασίας update, iOS 8.1.3, καθώς οι developers ελέγχουν την έκδοση iOS 8.2, και είναι πολύ κοντά πλέον στη δημοσιοποίησή του. 

Σύμφωνα με τη ιστοσελίδα BGR, η Apple σχεδιάζει τη διάθεση μιας νέας αναβάθμισης του λειτουργικού iOS 8, μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Κι ενώ η είδηση δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί για το αν πρόκειται για νέα αναβάθμιση, δεδομένα από την ιστοσελίδα MacRumors κάνουν λόγο για την iOS 8.1.3.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που μας πέρασε, η ιστοσελίδα, έχει δεχθεί επισκέψεις μέσω του δικτύου της Apple, από συσκευές που τρέχουν τη συγκεκριμένη αναβάθμιση, και την Παρασκευή ο αριθμός αυτός αυξήθηκε εκθετικά. Η αύξηση αυτή φανερώνει πως περισσότεροι υπάλληλοι ελέγχουν την έκδοση πριν τη δημοσίευση του iOS 8.1.3. 

ired iphone iOS 8-1-3 update-01

ired iphone iOS 8-1-3 update-02

Τα πρώτα hints, από iOS συσκευές με έκδοση 8.1.3, παρατηρήθηκαν στις 8 Δεκεμβρίου αμέσως μετά τη διάθεση της 8.1.2 κι ενώ στην αρχή οι συσκευές υπολογίζονταν σε δεκάδες, προοδευτικά έχουν γίνει εκατοντάδες επισκέψεις με τη νέα αναβάθμιση. 

Όπως η αναβάθμιση iOS 8.1.2 διόρθωσε το πρόβλημα των τόνων, διορθώνοντας κι άλλα bugs, η iOS 8.1.3 αναμένεται μα είναι μία minor αναβάθμιση η οποία θα περιορισθεί σε διορθώσεις και βελτιώσεις απόδοσης. Δεν περιμένουμε να υπάρξει περίoδος ελέγχου (beta) από τους developers, αλλά η iOS 8.1.3 θα δοθεί απευθείας στο ευρύ κοινό. 

Η νέα μεγάλη αναβάθμιση, αναμένεται να είναι η iOS 8.2, η οποία θα περιλαμβάνει το WatchKit SDK, το οποίο αναπτύχθηκε για τους developers το προηγούμενο Νοέμβριο. 

Η iOS 8.2 εισάγει σημαντικές αλλαγές στο υπάρχον λειτουργικό σύστημα και για αυτό θα υπάρξει μία μακρά περίοδο δοκιμών πριν την τελική κυκλοφορία πιθανότατα μαζί με την κυκλοφορία της wearable συσκευής της Apple, APPLE WATCH. Χωρίς η εταιρεία να έχει δώσει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, αναμένεται μέσα στο Μάρτιο.  

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status