Έρχεται μεγαλύτερο iPad "Air Plus"

Έρχεται μεγαλύτερο iPad "Air Plus"
ired.gr

Κατά καιρούς βλέπουν το φως της δημοσιότητας αρκετές φήμες και πληροφορίες σχετικά με την κυκλοφορία από την Apple ενός νέου, μεγαλύτερου μοντέλου iPad. Έως και σήμερα το πιθανότερο όνομα του νέου μοντέλου ήταν “iPad Pro” και το μέγεθος της οθόνης του με βάση όλες τις διαρροές / πληροφορίες αναμενόταν να κυμαίνεται μεταξύ των 12 και 13 ιντσών.

Το διαδίκτυο έχει “γεμίσει” με γραφικές αναπαραστάσεις του μεγαλύτερου iPad φτιαγμένες από φίλους της εταιρείας ανά τον κόσμο. iPad με πενάκι και iPad με OS X είναι δύο από τα πολλά παραδείγματα θεωριών που αναπαράγονται στο διαδίκτυο.

Διαρροή σχεδιαγράμματος;

Το πρώτο επίσημο “εσωτερικό” σχεδιάγραμμα του πιθανώς επερχόμενου iPad είναι πλέον πιθανό να έχει διαρρεύσει από εργαζόμενο της Foxconn.

ired ipad-iPad-Air-Plus-01

Πιθανά χαρακτηριστικά

Με βάση την συγκεκριμένη διαρροή το νέο μοντέλο θα έχει πάχος μεταξύ 6,9 και 7,5 χιλιοστών. Επίσης, αναμένεται η τοποθέτηση τεσσάρων ηχείων, δύο στο επάνω μέρος της συσκευής και δύο στο κάτω μέρος. Κάτι που βέβαια αποτελούσε πάγιο αίτημα των χρηστών εδώ και χρόνια.

Επίσης, το περιοδικό Mac Fan είχε δώσει τον Νοέμβριο που μας πέρασε “ασφαλείς” πληροφορίες σχετικά με το πιθανό μέγεθος της οθόνης, το οποίο τοποθετούσε στις 12,2 ίντσες. Επίσης, σε αντίθεση με όλες τις φήμες για την ονομασία του (πιθανώς) επερχόμενου μοντέλου, “έδινε” ως πιθανότερη ονομασία του το “iPad Air Plus” και όχι το “iPad Pro” που όλοι προέβλεπαν έως τότε.

Διαδικασία παραγωγής

Ο εργαζόμενος της Foxconn υποστηρίζει πως μετά από πολλές δοκιμές που ξεκίνησαν το καλοκαίρι αλλά και αρκετές παύσεις στο project λόγω της απρόσμενα μεγάλης ζήτησης για το iPhone 6 Plus, η Apple είναι πλέον έτοιμη να ξεκινήσει την μαζική παραγωγή του νέου tablet της. 

Όλες οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν ως πιθανότερο χρονικό σημείο για το λανσάρισμα της συσκευής το δεύτερο τρίμηνο του έτους που διανύουμε. 

Σύνοψη

Έχουμε αρχίσει να πιστεύουμε πως το project για το μεγαλύτερο iPad είναι πραγματικό. Όποτε στο παρελθόν είχαν διαρρεύσει επίσημα σχεδιαγράμματα, στην πορεία είχαν αποδειχθεί αυθεντικά.

Επιμένουμε πως το νέο μοντέλο το πιθανότερο είναι να “τρέχει” το iOS παρά τις κάποιες αναφορές που επιμένουν για OS X ή και iOS X, την “ένωση” δηλαδή των δύο λειτουργικών συστημάτων της Apple. Η εταιρία μας έχει δείξει μέχρι τώρα πως θέλει να διατηρήσει διακριτές τις γραμμές μεταξύ του desktop (OS X) και mobile (iOS) λειτουργικού της συστήματος και προτιμά να τα εμπλουτίζει με χαρακτηριστικά που κάνουν πιο εύκολα την “συνεργασία” των δύο OS’s.

Σε κάθε περίπτωση, το 2015 αναμένεται άκρως ενδιαφέρον για την εταιρεία από το Cupertino και η ομάδα του ired θα σας έχει πλήρως ενήμερους με όλα νεότερα.

από DINFUN

Δείτε περισσότερα: