Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αναίτια εξαφάνιση της εφαρμογής Φωτογραφίες beta από το iCloud

Αναίτια εξαφάνιση της εφαρμογής Φωτογραφίες beta από το iCloud
ired.gr

Χωρίς κάποια επίσημη εξήγηση, η beta έκδοση της της εφαρμογής Φωτογραφίες στο iCloud, δεν είναι πλέον προσβάσιμη μέσω του διαδικτυακού χώρου. Η Apple είχε κάνει αναφορά με μία γενική ημερομηνία "early 2015" (αρχές του 2015), για την νέα εφαρμογή Φωτογραφίες για OS X. 

H συγκεκριμένη εφαρμογή ήταν διαθέσιμη σε beta μορφή από τον περασμένο Οκτώβριο που κυκλοφόρησε. Από τότε και μέσα σε λίγες εβδομάδες η Apple αναβάθμισε την εφαρμογή με νέα χαρακτηριστικά, όπως τη δυνατότητα uploading φωτογραφιών manually  στο iCloud, από οπουδήποτε. Έχουμε αναρτήσει οδηγό. (Πατήστε εδώ).

Εδώ και λίγες ημέρες ή εφαρμογή δεν είναι διαθέσιμη. Εάν προσπαθήσετε να εισάγετε τη διεύθυνση της εφαρμογής απευθείας, το αποτέλεσμα που θα σας επιστραφεί είναι "Can't load Photos. There was a problem loading the application.”

Ενδεχομένως να πρόκειται για μία προσωρινή δυσλειτουργία η εξαφάνισης της εφαρμογής και να μην αφορά όλους τους λογαριασμούς iCloud. Η εξαφάνιση αυτή κατά την έναρξη του 2015, έρχεται να μας υπενθυμίσει την προσμονή της νέας εφαρμογής Φωτογραφίες, για το λειτουργικό OS X Yosemite. 

ired-icloud-photo-01

Η Apple όπως προαναφέραμε, είχε δηλώσει επίσημα, πως η νέα εφαρμογή, αναμένεται να διατεθεί αρχές του 2015, χωρίς όμως να έχει δεσμευτεί για συγκεκριμένη ημερομηνία. 

Η εταιρεία έχει σταματήσει ήδη την ανάπτυξη των εφαρμογών, Aperture και iPhoto, εν αναμονή της εφαρμογής Φωτογραφίες για OS X, από το περασμένο καλοκαίρι. 

Η αντικατάσταση από την νέα εφαρμογή θα συνοδευτεί από δυνατότητα αναζήτησης φωτογραφιών, επεξεργασίας, μοντάζ, διαφόρων εφέ και σε συνδυασμό με εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών ή πρόσθετων. Η εφαρμογή Φωτογραφίες για το OS X, αναμένεται να τοποθετηθεί σχεδιαστικά μεταξύ της χρήσης ενός ερασιτέχνη χρήστη και τη διαχείριση φωτογραφιών από ένα επαγγελματία. 

Για παράδειγμα ενώ οι ρυθμίσεις της εικόνας όπως ο κορεσμός χρωμάτων, η θερμοκρασία, και η αντίθεση υπάρχουν στο iPhoto, η νέα εφαρμογή θα έχει ένα υψηλότερο πεδίο επεξεργασίας, εφάμιλλο της εφαρμογής Aperture. Τώρα για το αν όλα αυτά συσχετίζονται με την εξαφάνιση της εφαρμογής Φωτογραφίες, παραμένει άγνωστο. 

Η web έκδοσή της, γνωστή ως iCloud Photo Library για το λειτουργικό iOS 8, επιτρέπει στους χρήστες να ανεβάσουν αυτόματα στο iCloud, φωτογραφίες και video, απευθείας από το άλμπουμ κάμερας. Μπορείτε να συγχρονίσετε τις φωτογραφίες σε όλες τις συσκευές σας ή να τις κατεβάσετε στον υπολογιστή σας. 

Η λειτουργία είναι παρόμοια με τη ροή φωτογραφιών της iOS 7, με επιπλέον υποστήριξη πλήρης ανάλυσης, και συγχρονισμό επεξεργασίας. Για ό,τι νεότερο παρακολουθείτε την ιστοσελίδα μας κι εμείς θα σας ενημερώσουμε. 

από Kostthem

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status