Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Next Keyboard: O τρόπος πληκτρολόγησης στο iPhone αλλάζει ριζικά

Next Keyboard: O τρόπος πληκτρολόγησης στο iPhone αλλάζει ριζικά
ired.gr

Μια νέα εφαρμογή-πληκτρολόγιο για το iPhone, αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα χρηματοδότησης, Kickstarter αυτή την εβδομάδα, με τίτλο “Next". H νέα εφαρμογή αυτοαποκαλείται ως το "τέλειο πληκτρολόγιο για το iPhone" (perfect keyboard for iPhone).

Το πληκτρολόγιο Next σχεδιάστηκε για να προσφέρει στους χρήστες iPhone ένα πραγματικό εργαλείο με εξαιρετικά γρήγορη επεξεργασία κειμένου, έξυπνη πληκτρολόγηση, άμεση προσθήκη Emojis icons κι επιπλέον όμορφα θέματα.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το video ώστε να πάρετε μία ιδέα των δυνατοτήτων του.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο δημιουργός του, εάν έως τώρα γνωρίζατε τον παραδοσιακό τρόπο σε ένα iPhone για να μετακινήστε τον κέρσορα στο σωστό σημείο, τώρα θα πρέπει να το ξεχάσετε. Με το χαρακτηριστικόQuick Cursor Swipe, σας δίνεται η δυνατότητα να σύρετε το δάχτυλό σας κατά μήκος του πλήκτρου διαστήματος και να εμφανίσετε τον κέρσορα στο σημείο που επιθυμείτε.

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως τα Emoji icons έχουν γίνει προέκταση των συναισθημάτων μας. Έτσι το πληκτρολόγιο Next έκανε την αναζήτησή και την εισαγωγή τους την κατάλληλη στιγμή, παιχνιδάκι. Κάνετε κύλιση για να βρείτε το επιθυμητό εικονίδιο Emoji, επιπλέον μπορείτε να προσθέσετε και το "Apple glyph" το οποίο θα σας δώσει αργότερα τη δυνατότητα το APPLE WATCH να κάνετε rave.

ired iPhone Next Keyboard 01

Πληκτρολογήστε λιγότερο, πείτε περισσότερα. Με τη λειτουργία πρόβλεψης επόμενης λέξης το πληκτρολόγιο θα προβλέψει τι προσπαθείτε να επικοινωνήσετε, πριν από εσάς. Με λίγα λόγια δεν θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε πως το πληκτρολόγιο Next, μπορεί να διαβάσει το μυαλό σας.

Στο χρόνο που θα κάνετε για να αναζητήσετε το σωστό εικονίδιο Emoji για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, τα έχετε ήδη πληκτρολογήσει. Μια λειτουργία την οποία σας την προτείνουμε καθώς είναι ένα πάτημα μακριά.

ired iPhone Next Keyboard 02

Εάν επιθυμείτε να πληκτρολογήσετε γρήγορα χωρίς να αφήσετε τον καφέ σας η έχετε iPhone 6 Plus, μπορείτε με το next να το πράξετε. Εάν θέλετε ένα πληκτρολόγιο το οποίο να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ διαφόρων αποχρώσεων απαλλασσόμενοι από το μονόχρωμα γκρι, προ εγκατεστημένο πληκτρολόγιο.

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε πως το Next Keyboard προσπαθεί να συγκεντρώσει προσφορές ώστε να περάσει από την ιδέα, στην παραγωγική διαδικασία. Εάν αναζητάτε περισσότερες λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο project, ακολουθήστε το link που ακολουθεί στην επίσημη ιστοσελίδα Kickstarter. (πατήστε εδώ). Μένουν περίπου 25 ημέρες κι έχει ξεπεράσει 4 φορές το στόχο του. Πως σας φαίνεται η ιδέα;

από DINFUN

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status