Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πληροφορίες Συστήματος στον Mac (Video)

Πληροφορίες Συστήματος στον Mac (Video)
ired.gr

Ένας πολύ εύκολος τρόπος για να δούμε τις “Πληροφορίες Συστήματος” στον Mac μας και να βρούμε αναλυτικές πληροφορίες για το σύστημά μας, είναι ο ακόλουθος:

Μηλαράκι > Πληροφορίες για αυτό το Mac

ired-osx-info-01-th

Θα εμφανιστεί στην οθόνη μας ένας πίνακας με έξι καρτέλες.

Η πρώτη καρτέλα, με τον τίτλο ¨Σύνοψη¨ μας παρέχει βασικές πληροφορίες για το σύστημά μας όπως ο σειριακός αριθμός, το μοντέλο του Mac μας και τα γραφικά.

ired-osx-info-02

Επιλέγοντας “Οθόνες” μπορούμε να δούμε τις συνδεδεμένες οθόνες, το μέγεθός τους αλλά και την ανάλυσή τους.

ired-osx-info-03

Το αμέσως επόμενο tab είναι η “Αποθήκευση”. Εδώ βλέπουμε τα συνδεδεμένα μέσα αποθήκευσης, τον ελεύθερο χώρο τους αλλά και πληροφορίες για τα περιεχόμενά τους.

ired-osx-info-04

Στην καρτέλα “Μνήμη” βλέπουμε το μέγεθος της εγκατεστημένης μνήμης, τον τύπο της, αλλά και τα διαθέσιμα ελεύθερα slots για πιθανή αναβάθμισή της.

Επίσης, υπάρχουν και οι καρτέλες “Υποστήριξη” και “Υπηρεσία”. Εκεί μπορούμε να βρούμε συνδέσμους με πληροφορίες για το software και το hardware που χρησιμοποιούμε αλλά και να τσεκάρουμε των status των αγορασμένων μας υπηρεσιών, όπως το AppleCare.

Τέλος, επιλέγοντας από την καρτέλα “Σύνοψη”, “Αναφορά Συστήματος”, μπορούμε να δούμε αναλυτικές πληροφορίες για το software (λογισμικό) και το hardware (υλισμικό) του υπολογιστή μας, για το δίκτυο αλλά και για τις συνδεδεμένες συσκευές.

ired-osx-info-05

Πατήστε στην παρακάτω εικόνα για μεγέθυνση

ired-osx-info-01-th

Δείτε το σχετικό video που ακολουθεί:

από Kostthem

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status