iPhone: Οι καλύτερες εφαρμογές του 2014 (β' μέρος)

iPhone: Οι καλύτερες εφαρμογές του 2014 (β' μέρος)
ired.gr

Δείτε το α' μέρος

 

 

Runtastic Me -Daily

ired-iphone-best-apps-2014-10

Το Runtastic σας προσφέρει τη δυνατότητα αξιόπιστης βήμα-βήμα παρακολούθησης των καθημερινών κινήσεών σας, των προσωπικών σας συνηθειών και του αχρησιμοποίητου δυναμικού σας.

Περπατάτε αρκετά; Καίτε αρκετές θερμίδες; Θα μπορούσατε να κάνετε λίγο περισσότερη προσπάθεια χωρίς αυτό να σας φέρει όμως στα όριά σας; Το Runtastic είναι μια εφαρμογή παρακολούθησης που ελέγχει τις κινήσεις σας μέρα και νύχτα προκειμένου να σας βοηθήσει να κάνετε τη ζωή σας πιο υγιεινή.

Airbnb 

ired-iphone-best-apps-2014-11

Μια εφαρμογή που βοηθάει να ανακαλύψετε ενδιαφέροντα μέρη διαμονής σε όλο τον κόσμο και να βγάλετε χρήματα από τον δικό σας επιπλέον χώρο. Για όλους αυτούς που κάνουν τουρισμό μέσω ανταλλαγής σπιτιών η εφαρμογή της Airbnb είναι ιδανική.

Με περισσότερες από 450.000 καταχρήσεις παγκοσμίως σε πάνω από 34.000 πόλεις του κόσμου θα βρείτε το μέρος που σας ταιριάζει.

Στείλτε μηνύματα σε άλλους οικοδεσπότες και επισκέπτες, μελετήστε δρομολόγια, εξερευνήστε παραμυθένιους προορισμούς και ακόμη περισσότερα. Μια άλλη διάσταση στον τουρισμό. 

Cinamatic

ired-iphone-best-apps-2014-12

Άλλη μια εφαρμογή για δημιουργία ταινιών. Εγγράψτε μικρά φιλμ που θα μετατραπούν σε εκπληκτικές κινούμενες ιστορίες.

~Τραβήξτε από 3 έως 60 δευτερόλεπτα. Επιλέξτε από ένα θαυμάσιο σετ φίλτρων. Μοιραστείτε με τα διάφορα κοινωνικά δίκτυα.

Δυνατότητες για αργή κίνηση, πλήρως χειροκίνητο έλεγχο και παρέλευση χρόνου (time-lapse) παρέχονται επίσης.

Toca Lab

ired-iphone-best-apps-2014-13

Καλώς ήλθατε στο θαυμαστό κόσμο της επιστήμης. Εξερευνήστε τον περιοδικό πίνακα των στοιχείων και συναντήστε και τα 118.

Ανακαλύψτε στοιχεία με τον πειραματισμό σας με τα εργαλεία του εργαστηρίου.

Φυγοκεντρωτές, Καυστήρες Μπούνσεν, δοκιμαστικοί σωλήνες. Δοκιμάστε τον ηλεκτρισμό και το μαγνητισμό. Χρησιμοποιείστε παλμογράφους.

Η επιστήμη με έναν διασκεδαστικό τρόπο.

Kitchen Stories - free video and photo cookbook 

ired-iphone-best-apps-2014-14

Βρείτε αμέτρητες συνταγές για εύκολα καθημερινά πιάτα από κορυφαίους σεφ και δοκιμασμένα από πολλούς ερασιτέχνες μάγειρες με το Kitchen Stories. 

Βίντεο μες οδηγίες βήμα-βήμα και πρακτικοί οδηγοί φέρνουν στο τραπέζι σας θαυμάσια φαγητά που δεν είχατε δοκιμάσει ως τώρα.

Hyperlapse for Instagram

ired-iphone-best-apps-2014-15

Δημιουργήστε εντυπωσιακά βίντεο time-lapse με το hyperlapse. Χάρη στη λειτουργία κινηματογραφικής σταθεροποίησης του Instagram το hyperlapse καταγράφει υψηλής ποιότητας ταινίες.

Ακόμη κι αν βρίσκεστε σε κινούμενο όχημα, το hyperlapse μπορεί και σταθεροποιεί τη λήψη που κάνετε αυτόματα και εξαλείφει τις αναταράξεις.  Το αποτέλεσμα είναι ένα βίντεο με απόλυτα κινηματογραφικό στυλ. Μοιραστείτε τα βίντεό σας ή αποθηκεύστε τα στη συσκευή σας.

Wunderlist

ired-iphone-best-apps-2014-16

Το Wunderlist βοηθά εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να καταγράψουν τις ιδέες τους, πράγματα που πρέπει να κάνουν και μέρη που πρέπει να δούνε. Μπορούμε να μοιραστούμε ένα κατάλογο με κάποιον άλλο, να εργαστούμε ομαδικά πάνω σε κάποιο έργο, ή οτιδήποτε άλλο. Το Wunderlist κάνει εύκολο το να μοιραστούμε τις λίστες μας με άλλους και να συνεργαστούμε μαζί τους. Συγχρονίζεται αυτόματα με το τηλέφωνο, την ταμπλέτα και τον υπολογιστή μας για να έχουμε πρόσβαση από οπουδήποτε.

 Star Walk Kids - Explore Space and Planets 

ired-iphone-best-apps-2014-17

Το Star Walk Kids είναι ένα μοντέρνο εκπαιδευτικό εργαλείο που συνδυάζει τα εκτεταμένα αστρονομικά δεδομένα με την προηγμένη τεχνολογία προκειμένου να προσφέρει μια μαγική εμπειρία παρακολούθησης των άστρων με τον πιο διαφωτιστικό τρόπο για παιδιά.

Καθώς κρατάμε τη συσκευή μας στραμμένη προς τον ουρανό, το Star Walk Kids ακολουθεί τις κινήσεις μας χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο γυροσκόπιο προκειμένου να μας δείξει το χάρτη του ουρανού που αντιστοιχεί στην περιοχή μας. 

Heyday Photo Journal - Capture your day

ired-iphone-best-apps-2014-18

Με το heyday θυμηθείτε κάθε μέρα της ζωής απλά με το να ζείτε. Το heyday εργάζεται καθώς το τηλέφωνό σας είναι στην τσέπη σας και μετατρέπει τις φωτογραφίες που παίρνετε και τα μέρη που βρίσκεστε σε μια υπέροχη ιστορία, μία για κάθε μέρα.

Αν θέλετε για παράδειγμα να μοιραστείτε μια υπέροχη μέρα με τους φίλους σας το heyday το κάνει αυτό παιχνιδάκι.

Μοιραστείτε με φίλους, ανακαλύψτε τις ομορφότερες μέρες και δείτε τις αναμνήσεις σας με έναν πρωτότυπο τρόπο. 

Litely

ired-iphone-best-apps-2014-19

Προσθέστε πανέμορφα, βγαλμένα από ταινίες εφέ στις φωτογραφίες σας μέσα σε δευτερόλεπτα.

Ρυθμίστε, κόψτε, φωτίστε, αλλάξτε την αντίθεση, την τονικότητα των φωτογραφιών σας.

Προσθέστε από μια σειρά 9 διαφορετικών κινηματογραφικών εφέ που υπάρχουν ήδη με την εφαρμογή και αγοράστε όποιο σας αρέσει από τα 66 επιπλέον που υπάρχουν και όσα βγουν στο μέλλον.

Δείτε περισσότερα ενδιαφέροντα άρθρα:

ired Blog

από Elichord

Δείτε περισσότερα: