Εκτύπωση αυτής της σελίδας

iPhone: Οι καλύτερες εφαρμογές του 2014

iPhone: Οι καλύτερες εφαρμογές του 2014
ired.gr

Οι καλύτερες εφαρμογές του 2014 για το iPhone

Apple, όπως κάθε χρόνο, παρουσιάζει τις καλύτερες εφαρμογές όπως αυτές επιλέχθηκαν από τον κόσμο ώστε να έχουμε μια άποψη για το ποιες είναι οι τάσεις και οι επιθυμίες του κοινού και τι “φορέθηκε περισσότερο” φέτος στα iPhone ως πιο χρηστικό, πιο διασκεδαστικό, πιο “in”, πιο “trendy” και όπως αλλιώς θέλετε να το ονομάσετε.

Κάποιες από αυτές είναι ενδιαφέρουσες, κάποιες απλά συμπαθητικές, κάποιες παράξενες και κάποιες ίσως και αδιάφορες, αλλά, όπως λέει κι ο θυμόσοφος λαός, “περί ορέξεως… κολοκυθόπιτα”, όπερ κι εμείς σας τις παρουσιάζουμε για να έχετε μια καλύτερη οπτική. Άλλωστε, το κοινό αποφασίζει.

Καλύτερη Εφαρμογή της χρονιάς… 

Ως καλύτερη εφαρμογή του 2014 επιλέχθηκε το Replay - Video Editor for Instagram της Stupeflix. Όπως λέει και το όνομά του πρόκειται περί μιας εφαρμογής επεξεργασίας βίντεο. Μπορείτε να προσθέσετε μέχρι 200 φωτογραφίες ή βίντεο (ή και τα δύο) και να μορφοποιήσετε το βίντεό σας με ένα από τα 22 πανέμορφα στυλ που παρέχονται. Μαζί με άλλα 4 εκατομμύρια ανθρώπους μπορείτε να μοιραστείτε τις δημιουργίες σας ή να εντυπωσιάσετε τους ακολούθους σας στο Instagram.

ired-iphone-best-apps-2014-01

Με τρία απλά βήματα,

  • Επιλογή φώτο ή βίντεο από τη βιβλιοθήκη σας, ή από την κάμερά σας,
  • Επιλέξτε ένα από τα έτοιμα στυλ, προσθέστε, τίτλους και μουσική,
  • Μοιραστείτε  με άλλους ή σώστε στη βιβλιοθήκη σας, “ανεβάστε” στο Instagram, Facebook, Twitter, WhatsApp, Youtube.

Με φόρμα, 4:3 ή 16:9 δυνατότητα τίτλους σε “overlay” ή σε “slide” δυνατότητα προσθήκης Emoji,ρυθμίσεις στο μέγεθος των βίντεο, επιλογή σημείου εστίασης σε φωτογραφίες, επιλογές ταχύτητας ταινίας, προσθήκη μουσικής της αρεσκείας σας είναι μια εφαρμογή που θα καλύψει με το παραπάνω τον απλό, αλλά και τον πιο “ψαγμένο” χρήστη.

Οι υπόλοιπες εφαρμογές… 

Peak Brain Training

ired-iphone-best-apps-2014-02

Μια εφαρμογή που βγήκε καλύτερη της χρονιάς σε 24 χώρες.Με πάνω από 2 εκατομμύρια μέλη παγκοσμίως, το Peak Brain Training είναι μια εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να εξασκήσετε τη μνήμη σας, την εστίασή σας, τη λύση προβλημάτων, τη διανοητική σας ευεξία και τις γλωσσικές ικανότητες, με ένα διασκεδαστικό τρόπο, παιχνίδια γεμάτα προκλήσεις και δημιουργία υγιών συνηθειών.

Με 21 παιχνίδια που προσαρμόζεται και αναπτύσσεται δυναμικά η  δυσκολία τους, δημιουργούνται μοναδικές προκλήσεις, προσωπικές λύσεις και καθημερινούς στόχους, το Peak Brain Training σκοπεύει να σας βοηθήσει να διατηρήσετε το μυαλό  σας στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Camu - Camera for simply perfect photos

ired-iphone-best-apps-2014-03

Τραβήξτε τέλειες φωτογραφίες κάθε φορά. Με τα μοναδικά φίλτρα του Camu θα έχετε πάντα καλύτερες φωτογραφίες και βίντεο υψηλής ανάλυσης. Μετά μπορείτε να τις αποστείλετε σε φίλους σας στο Camu ή σε όποια άλλη διαδικτυακή υπηρεσία θέλετε.

Τραβήξτε τέλειες φωτογραφίες, μοιραστείτε με τους φίλους σας, φτιάξτε υπέροχα κολάζ, προσθέστε κείμενο και εφέ και τραβήξτε τις καλύτερες “selfies” με το “auto mode”. Επίσης χρησιμοποιείστε τη λειτουργία “super focus” για να επιτύχετε την  υψηλότερη ποιότητα βάθους πεδίου στις φωτογραφίες σας.

Learnist: Experts Curate Lessons to Share their Knowledge

ired-iphone-best-apps-2014-04

Το Learnist είναι ένα social network γνώσης. Σώστε και μοιραστείτε ό,τι μαθαίνετε από τις περιηγήσεις σας στο Διαδίκτυο με μόλις δύο κλικ μέσα από τη συσκευή σας.

Μάθετε πώς να επιτυγχάνετε στη ζωή από την Arianna Huffington, μάθετε πώς να γυρίζετε ταινίες από ειδικούς όπως ο Gus Van Sant, μάθετε πώς να επιβιώνετε σε ακραίες συνθήκες από ειδικούς στην επιβίωση, πώς να φτιάχνετε φυστικοβούτυρο ή διδαχθείτε γεωμετρία από έναν αληθινό μαθηματικό.

Το Learnist είναι μια οργανωμένη συλλογή παγκόσμιας γνώσης  που περιέχει κείμενα και βίντεο λοιπόν με σειρές μαθημάτων και υλικό δεκάδων χιλιάδων θεμάτων.

Storehouse - Visual Storytelling

ired-iphone-best-apps-2014-05

Το Storehouse σας βοηθάει να λέτε ιστορίες με τις φωτογραφίες σας. Συνδυάστε φωτογραφίες, βίντεο και κείμενα σε μια όμορφη ιστορία.Εισάγετε φωτογραφίες από τη βιβλιοθήκη σας, το Instagram, Flickr, Dropbox, Lightroom.

Μοιραστείτε τις ιστορίες σας με τους φίλους σας στο Storehouse, ενσωματώστε τις στο Blog σας ή ανεβάστε τις σε άλλα κοινωνικά δίκτυα. 

Fly - A fast video editor

ired-iphone-best-apps-2014-06

Το Fly είναι ένας διαφορετικός επεξεργαστής βίντεο.  Και είναι πολύ γρήγορος.

Εισάγετε βίντεο ή τραβήξτε κατευθείαν μέσα από την εφαρμογή. Φτιάξτε μικρές πεντάλεπτες ταινίες, προσθέστε εφέ μετάβασης, προσθέστε μουσική και ομιλία.

Ρυθμίστε τα βίντεο-κλιπς όπως τα θέλετε, φτιάξτε βίντεο πολλαπλών γωνιών από πολλές διαφορετικές συσκευές και τέλος μοιραστείτε τα στα περισσότερα γνωστά κοινωνικά δίκτυα (Instagram, Facebook, Tumblr Youtube). 

Learn Languages with Babel

ired-iphone-best-apps-2014-07

Ανακαλύψτε νέους τρόπους για να μάθετε ξένες γλώσσες με το Babel.Μάθετε Ισπανικά, Γαλλικά, Ιταλικά Ρώσικα, Βραζιλιάνικα, Πορτογαλικά, Σουηδικά, Τούρκικα, Πολωνικά, Ολλανδικά, Ινδονησιακά, Δανέζικα και Νορβηγικά.

Εύκολα και διασκεδαστικά για αρχάριους και προχωρημένους. Με μόλις μερικά λεπτά τη μέρα ενδυναμώνετε τις γλωσσικές σας ικανότητες. 

Καιρός Yahoo 

ired-iphone-best-apps-2014-08

Δείτε τον καιρό διαφορετικά από οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα καιρού με το Καιρός Yahoo. Με συναρπαστικές φωτογραφίες, ακριβείς προβλέψεις, ζήστε στην κυριολεξία τον καιρό, μέσα από ένα συναρπαστικό περιβάλλον που κάνει ο Καιρός Yahoo (Διαβάστε την Ανασκόπηση μας)

Μια διασκεδαστική εμπειρία, με φωτογραφίες τοποθεσίας, ώρας των τρεχουσών καιρικών συνθηκών. Κινούμενα εφέ βροχής, χιονιού, ομίχλης, ακόμη και καύσωνα σας βάζουν μέσα στο περιβάλλον.

Διαδραστικές πληροφορίες, ραντάρ, δορυφόρων, θερμοκρασιών, χάρτες ανέμων και ώρες ανατολής-δύσης. 

Tunepics

ired-iphone-best-apps-2014-09

Το Tunepics σας επιτρέπει να μοιραστείτε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες με μια μελωδία μαζί κι έτσι να συλλάβετε το συναίσθημα πίσω από τη στιγμή.

Ανακαλύψτε καινούριες μουσικές πίσω από εκατομμύρια φωτογραφιών και μοιραστείτε τη μουσική που αγαπάτε με κάθε φωτογραφία που στέλνετε. Προσθέστε ακόμη καιρικά εφέ, όπως ηλιοφάνεια, βροχή, χιόνι ή ένα ουράνιο τόξο με τις; φωτογραφίες σας. 

Δείτε την συνέχεια της λίστας με άλλες 10 εφαρμογές:

Καλύτερες εφαρμογές iPhone β' μέρος

από Elichord

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status