Κυκλοφόρησε η έκδοση 8.1.2 του iOS για iPhone, iPad & iPod Touch!

Κυκλοφόρησε η έκδοση 8.1.2 του iOS για iPhone, iPad & iPod Touch!
ired.gr

Η Apple έδωσε στην κυκλοφορία την αναβάθμιση του iOS στην έκδοση 8.1.2.

Η έκδοση περιλαμβάνει διορθώσεις σφαλμάτων αλλά κυρίως επιδιορθώνει το πρόβλημα που προέκυψε σε μερίδα χρηστών με την απώλεια αγορασμένων από το iTunes Store ήχων κλήσης.

Επίσης, η Apple καλεί τους χρήστες που αντιμετώπισαν αυτό το πρόβλημα να επισκεφθούν την ακόλουθη ιστοσελίδα προκειμένου να τους ανακτήσουν:

itunes.com/restore-tones

Το πρόβλημα που είχε προκύψει με την έκδοση 8.1.1 και τα χαμένα ringtones

Εδώ και καιρό μερίδα χρηστών διαμαρτυρόταν πως μετά την αναβάθμιση στην 8.1.1 έκδοση του iOS, οι αγορασμένοι ήχοι κλήσεις που είχαν στην iOS συσκευή τους είχαν εξαφανιστεί.

Επίσης, αρκετοί από τους χρήστες δεν είχαν καταφέρει να τους ανακτήσουν μέσω του iTunes.

Η διόρθωση του προβλήματος

Με αυτή την αναβάθμιση το πρόβλημα αποκαθίσταται στις συσκευές των χρηστών.

Μέσω του συνδέσμου που έδωσε στην δημοσιότητα η Apple μπορούν όλοι οι χρήστες να ανακτήσουν τα ringtones τους απ'ευθείας στις συσκευές τους.

Αν λοιπόν αντιμετωπίσατε ανάλογο πρόβλημα, πρώτα θα πρέπει να αναβαθμίσετε τις συσκευές σας και αμέσως μετά μέσα από την συσκευή σας να περιηγηθείτε στον σύνδεσμο που έδωσε στην δημοσιότητα η Apple.

Τρόποι Αναβάθμισης

Η αναβάθμιση είναι διαθέσιμη δωρεάν για iPhone, iPad & iPod Touch και μπορείτε να την πραγματοποιήσετε μέσω iTunes συνδέοντας την συσκευή σας και πατώντας "έλεγχος για ενημέρωση", αλλά και over the air απ'ευθείας από την συσκευή σας:
Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση Λογισμικού

ired-ios-8-update-8.1.2

Πατήστε στην εικόνα για μεγέθυνση

από Kostthem

Δείτε περισσότερα: