Documents by Readdle - File manager για απαιτητικούς

Documents by Readdle - File manager για απαιτητικούς
ired.gr

Ο File manager που θα καλύψει και τους πιο απαιτητικούς.

Η εποχή των cloud services δεν είναι το μέλλον, είναι ήδη εδώ. Όμως, μέσα στην πληθώρα των διαθέσιμων cloud υπηρεσιών θα πρέπει ο χρήστης να έχει αρκετά apps εγκατεστημένα για να διαχειριστεί τα αρχεία του, αν διατηρεί λογαριασμό σε αρκετές από αυτές.

Είναι πράγματι αναγκαίο; Όχι!

Υπάρχουν αρκετές εφαρμογές που προσπαθούν να λύσουν αυτό το πρόβλημα. Μία από αυτές είναι το πολύ αξιόπιστο και δωρεάν, Documents.

documents readdle iphone app

Οι λειτουργίες του Documents σε iPhone και iPad

Κατά το άνοιγμα της εφαρμογής αριστερά βρίσκουμε τις "πηγές" των αρχείων μας και τις ρυθμίσεις ενώ δεξιά βλέπουμε τα περιεχόμενά τους.

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα της εφαρμογής είναι η υποστήριξη πολλών cloud υπηρεσιών.

Όπως μπορείτε να δείτε, υποστηρίζονται σχεδόν όλες οι mainstream cloud υπηρεσίες. Επιπροσθέτως και μία ακόμα που σίγουρα μας ενδιαφέρει όλους. Το iCloud Drive!

documents readdle iphone app 2

Για να προσθέσουμε ένα λογαριασμό αρκεί να επιλέξουμε "Network" από την πλαϊνή στήλη και αν θέλουμε να έχουμε πρόσβαση στο iCloud Drive, αρκεί να επιλέξουμε "Open".

Δυστυχώς, στην περίπτωση του iCloud Drive δεν υπάρχει πλήρης διαχείριση των αρχείων μας αλλά μπορούμε μόνο να έχουμε πρόσβαση σε αυτά. Αυτός ο περιορισμός είναι από την "μαμά" Apple και ονομάζεται "Document Picker". Ευελπιστούμε στο μέλλον να αρθεί και αυτός ο περιορισμός.

Browser με δυνατότητα μεταφόρτωσης αρχείων

documents readdle iphone app 3

Επιλέγοντας "Browser" έχουμε την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε ένα πλήρη περιηγητή διαδικτύου με αρκετές δυνατότητες, με πιο χαρακτηριστική από αυτές το download αρχείων από sites, κάτι που ο ενσωματωμένος Safari δεν υποστηρίζει.

Υποστήριξη Touch ID

Αν διαθέτετε συμβατή συσκευή (iPhone 5s ή νεότερο), έχετε την δυνατότητα να "κλειδώσετε" τα αρχεία σας και η πρόσβαση σε αυτά να είναι εφικτή μόνο με το δακτυλικό αποτύπωμά σας.

Σύνοψη

Η εφαρμογή αυτή μπορεί να διαχειριστεί πολλές cloud υπηρεσίες ταυτόχρονα, συμπεριλαμβανομένου του iCloud Drive, λύνοντας οριστικά το πρόβλημα του File Management στο iOS.

Επίσης, μέσα από την εφαρμογή λύνεται και το πρόβλημα του downloading μέσα από τον ενσωματωμένο browser.

Όλα αυτά με μια δωρεάν εφαρμογή που τρέχει σε iPad αλλά και σε iPhone που μπορείτε να κατεβάσετε από το App Store.

Δείτε πως μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις νέες λειτουργίες του iOS 8

από Kostthem

Δείτε περισσότερα: