Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κοκκίνισε η Apple με το Product RED

Κοκκίνισε η Apple με το Product RED
ired.gr

Η Apple έχει μια μακρά σχέση με τη φιλανθρωπική εκστρατεία (PRODUCT RED) του τραγουδιστή των U2 Bono, κατά του ιού του AIDS, προσφέροντας 'κόκκινες' (RED) εκδόσεις ορισμένων από τα προϊόντα της, για πολλά χρόνια.

Έπειτα από τον διορισμό του Tim Cook ως CEO της εταιρείας το 2011, η Apple εξακολουθεί να στηρίζει και να διευρύνει τη συμμετοχή της, στην ετήσια Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS, που σημειώνεται κάθε χρόνο την 1η Δεκεμβρίου.

apple Staff in red

Το 2011, η Apple φόρεσε 'κόκκινο' χρώμα στο λογότυπο της σε ορισμένα από τα καταστήματά της, προώθησε τις (RED) ειδικές εκδόσεις του iPod Nano.

cover for red

Σε συνδυασμό με μια ειδική κάρτα δώρο iTunes, ενώ έντυσε τους υπαλλήλους των καταστημάτων της με κόκκινες μπλούζες.

Το 2012 και το 2013 βρήκαν την Apple να κάνει παρόμοιες αλλαγές, όπως να χρωματίζει ξανά στα κόκκινα το λογότυπο της και να εκθέτει τις (RED) θήκες για τα προϊόντα της, σε περίοπτη θέση εντός των καταστημάτων της.

Για το 2014, ωστόσο, η Apple επεκτείνει ακόμη περισσότερο τις προσπάθειες υποστήριξης της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του AIDS.

Η εταιρεία ανακοίνωσε τα σχέδιά της για την υποστήριξη της εκστρατείας (PRODUCT RED), δωρίζοντας στο Παγκόσμιο Ταμείο καταπολέμησης του AIDS. 

apps for red

Ένα τμήμα των εσόδων της από τις παγκόσμιες λιανικές πωλήσεις που θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου, καθώς και το 100% των εσόδων από τις πωλήσεις της ειδικής σειράς Εφαρμογών (Apps for RED), για τη περίοδο από Δευτέρα 24 Νοεμβρίου μέχρι και τη Κυριακή, 7 Δεκεμβρίου 2014.

product for red

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκστρατεία υποστήριξης της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του AIDS της Apple, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

από jericho

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status