Crossy Road: Κορυφαίο παιχνίδι για iPhone και iPad

Crossy Road: Κορυφαίο παιχνίδι για iPhone και iPad
ired.gr

Crossy Road: Το νέο εθιστικό παιχνίδι για iPhone και iPad

Εάν σας άρεσε το Flappy Bird θα λατρέψετε το Crossy Road.

H εταιρία Hipster Whale πέτυχε 2,5 εκατομμύρια download μέσα σε μία εβδομάδα. Είναι μία από τις πιο πετυχημένες κυκλοφορίες παιχνιδιών για iOS 8. Η επιτυχία του θυμίζει το Flappy Bird (όπως και το όνομα). Οι παλαιότεροι θα θυμηθούν το Frogger ενώ τα γραφικά σίγουρα θυμίζουν Minecraft.

Στόχος Παιχνιδιού

O στόχος του παιχνιδιού είναι απλός, χρειάζεται να περάσετε τον δρόμο. Ξεκινάτε το παιχνίδι με μία συμπαθητική κοτούλα. Στον δρόμο σας θα βρεθούν αυτοκίνητα, φορτηγά, τραίνα ακόμη και ποτάμια. Για να μπορέσετε να προχωρήσετε πρέπει να συγχρονίσετε τις κινήσεις σας ανάλογα με την κίνηση.

Crossy Road game review screenshot 01

Χειρισμός και βαθμολογία

Μπορείτε να μετακινηθείτε προς τέσσερις κατευθύνσεις, ένα βήμα την φορά. Στόχος είναι να προχωρήσετε προς τα εμπρός και παίρνετε ένα βαθμό για κάθε σας βήμα.

Οι κινήσεις πρέπει να γίνουν γρήγορα. Εάν καθυστερήσετε 5 δευτερόλεπτα, ένας αετός θα σας επιτεθεί από τον ουρανό.

Crossy Road game review screenshot 02

Νομίσματα

Στον δρόμο σας υπάρχουν νομίσματα, τα οποία μπορείτε να συλλέξετε. Εάν μαζέψετε 100 coins μπορείτε να ξεκλειδώσετε νέους χαρακτήρες.

Γραφικά

Μερικοί νέοι χαρακτήρες προκαλούν αλλαγές και στην εμφάνιση του παιχνιδιού. Ενώ κάθε χαρακτήρας έχει τους δικούς του ήχους και διαφορετικά εφέ κατά την σύγκρουση με τα διερχόμενα οχήματα.

Crossy Road: Χαρακτήρες

Το παιχνίδι διαθέτει 50 διαφορετικούς χαρακτήρες. Η κοτούλα είναι η προεπιλογή, ενώ για να ξεκλειδώσετε τους υπόλοιπους χαρακτήρες πρέπει να παίξετε το παιχνίδι. Βέβαια μπορείτε να ξεκλειδώσετε τους χαρακτήρες άμεσα, με κόστος 0,89 € ανά χαρακτήρα.

Μέχρι τώρα καταφέραμε να ξεκλειδώσουμε μεταξύ άλλων 2 σκυλάκια, έναν ροζ λαγό, έναν κόκκινο βάτραχο, μία γρήγορη χελώνα, έναν παίχτη baseball, ένα μάγο και μία φάλαινα "hipster".

Crossy Road game review screenshot 03

Το παιχνίδι μπορείτε να το παίξετε σε Portrait ή Landscape Mode. Εμείς σας προτείνουμε να παίζετε σε Landscape Mode γιατί είναι πιο εύκολο να δείτε την κίνηση των διερχομένων οχημάτων.

Δοκιμάστε το Crossy Road και πείτε μας την άποψη σας. Σίγουρα το παιχνίδι αυτό θα γίνει μεγάλη επιτυχία σε iPhone και iPad.

Δείτε ένα σύντομο βίντεο Gameplay σε iPad Air:

Δείτε πως μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις νέες λειτουργίες του iOS 8

από jericho

Δείτε περισσότερα: