Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οδηγός iCloud Photo Library για iPhone iOS 8

Οδηγός iCloud Photo Library για iPhone iOS 8
ired.gr

Ο αποθηκευτικός χώρος μπορεί να έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια στο iPhone έως κι 128 GB ώστε να χωρούν μεγάλη ποικιλία τραγουδιών, φωτογραφιών και εφαρμογών, όμως σε αρκετές περιπτώσεις κι ο χώρος αυτός δεν είναι αρκετός.

Αν ένας χρήστης κάνει συχνή χρήση της κάμερας της συσκευής για να απαθανατίζει διάφορες στιγμές, αργά ή γρήγορα ο αποθηκευτικός χώρος θα γεμίσει, οδηγώντας τον χρήστη στη δυσάρεστη εξέλιξη διαγραφής περιεχομένου.

Η Apple στο νέο κι αναβαθμισμένο λειτουργικό σύστημα iOS 8.1.1, φρόντισε να δώσει μία ευκαιρία για περισσότερες λήψεις, καθώς αυτές δεν θα καταλαμβάνουν χώρο, ή καλύτερα θα καταλαμβάνουν ένα μικρό χώρο στη συσκευή σας.

Για να γίνουμε αναλυτικοί με την τελευταία αναβάθμιση η Apple διέθεσε την νέα υπηρεσία iCloud Photo Library, σε beta μορφή προς το παρόν.

Ο συγκεκριμένος οδηγός, έχει σκοπό να υποδείξει τον τρόπο κατά τον οποίο χρήστες iOS συσκευών, έχουν τη δυνατότητα να απελευθερώσουν πολύτιμο αποθηκευτικό χώρο στη συσκευή τους.

Συγκεκριμένα παρουσιάζει τη λειτουργία iCloud Photo Library η οποία διατέθηκε από την Apple, με την έλευση της τελευταίας αναβάθμισης του λειτουργικού συστήματος iOS 8.

Ο χρήστης μιας συσκευής iPhone, iPad ή iPod touch με λειτουργικό iOS 8 ή νεότερο, μπορεί να αποθηκεύσει τις λήψεις του κατευθείαν στο iCloud, διατηρώντας ένα αντίγραφο χαμηλής ανάλυσης στη συσκευή του.

Έτσι σας δίνεται η ικανότητα να εξοικονομήσετε πολύτιμο αποθηκευτικό χώρο, κρατώντας όμως παράλληλα αντίγραφο αυτών.

Το iCloud Library προσφέρει τη δυνατότητα να στείλετε τις φωτογραφίες σας απευθείας στο iCloud και παράλληλα να διατηρήσετε αντίγραφα των φωτογραφιών,  σε χαμηλότερη ανάλυση στη συσκευή σας.

Για να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα αυτή θα πρέπει να δημιουργήσετε - εάν δεν έχετε - έναν λογαριασμό Apple ID, ο οποίος συνδέεται με τις iOS συσκευές σας.

Ας δούμε τι πρέπει να κάνετε για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία.

Ανοίξτε την εφαρμογή "Ρυθμίσεις" από την αρχική οθόνη της συσκευής σας.

Οδηγός iCloud Photo Library για iPhone iOS 8 01

Στη συνέχεια επιλέξτε iCloud > και από την λίστα λειτουργιών τις Φωτογραφίες.

Οδηγός iCloud Photo Library για iPhone iOS 8 02

Στη νέα οθόνη αναζητήστε την επιλογή "Βελτιστοποίηση χώρου αποθήκευσης για iPhone".

Η Apple σε κάθε λογαριασμό Apple ID, παρέχει δωρεάν αποθηκευτικό χώρο 5 GB για φωτογραφίες που προέρχονται από το iPhone / iPad σας.

Εάν κάποιος επιθυμεί παραπάνω αποθηκευτικό χώρο μπορεί να πληρώσει μηνιαία συνδρομή στην Apple. Ενδεικτικά, για την απόκτηση 20 GB επιπλέον αποθηκευτικό χώρο, θα πρέπει να πληρώσει κάτι λιγότερο από ένα ευρώ ανά μήνα.

Ο αποθηκευτικός χώρος μπορεί να φθάσει το 1 TB για 19,99€ ανά μήνα. Εάν κάτι από τα παραπάνω δεν ήταν σαφές ή θέλετε περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία, μπορείτε να μας το γνωστοποιήσετε στα σχόλια.

Διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την αναβάθμιση σε iOS 8

από DINFUN

Δείτε περισσότερα:

© ired electronics | Privacy Policy DMCA.com Protection Status