Όροι εγγύησης επισκευών

Στο ired.gr σας προσφέρουμε εγγύηση για κάθε επισκευή που αναλαμβάνουμε. Τα ανταλλακτικά μας είναι υψηλής ποιότητας και σε πολλές περιπτώσεις και αυθεντικά. Στην περίπτωση ελαττωματικού ανταλλακτικού πραγματοποιούμε δωρεάν αντικατάστασηΗ εγγύηση που σας προσφέρουμε δεν σας καλύπτει σε περίπτωση που η συσκευή έχει υποστεί ζημιά απο εξωγενείς παράγοντες, όπως π.χ. βρέξιμο, σπάσιμο από χτύπημα ή φυσιολογική φθορά.

Εγγυημένη επισκευή iPhone / iPad

Σας προσφέρουμε εγγύηση 1 χρόνο για όλες τις οθόνες ΟΕΜ και εφ όρου ζωής για όλες τις οθόνες HQ και για τα υπόλοιπα ανταλλακτικά iPhone/iPad. Εξαίρεση αποτελεί η μπαταρία με ένα χρόνο εγγύηση και οι εργασίες στην μητρική πλακέτα με 3 μήνες εγγύησης. Η εγγύηση για αυθεντικά ανταλλακτικά  Apple είναι 6 μήνες. Η εγγύηση που σας προσφέρουμε αφορά τα ανταλλακτικά που σας έχουμε εγκαταστήσει. Από την εγγύηση δεν καλύπτονται οι βλάβες από χτύπημα, νερό ή φυσική φθορά (γρατζουνιές, εκδορές, χτυπήματα ή στράβωμα στο πλαίσιο). Επίσης δεν καλύπτονται οι περιπτώσεις που θα δημιουργηθεί δυσλειτουργία στα ανταλλακτικά από την αναβάθμιση της APPLE. Τέλος παύει να ισχύει η εγγύηση αν επέμβει στη συσκευή άτομο μη εξουσιοδοτημένο από την ired. Το αυτοκόλλητο με τα διακριτικά της ired το οποίο τοποθετείται σε κάθε επισκευή θα πρέπει να παραμένει άθικτο για να ισχύει η εγγύηση.

Εγγυημένη επισκευή Macbook / iMac

Οι καινούργιες οθόνες καλύπτονται από 1 χρόνο εγγύησης. Ακόμη σας προσφέρουμε 2 έτη εγγύησης για την αλλαγή σκληρού δίσκου και μνήμης. Οι υπόλοιπες επισκευές καλύπτονται από εγγύηση 6 μηνών. Οι υπηρεσίες μας και η εγκατάσταση λογισμικού δεν καλύπτονται από εγγύηση. Η εγγύηση που σας προσφέρουμε αφορά τα ανταλλακτικά που σας έχουμε εγκαταστήσει. Από την εγγύηση δεν καλύπτονται οι βλάβες από χτύπημα, νερό ή φυσική φθορά.

Εγγυημένη επισκευή Υπολογιστή (Desktop)

Σας προσφέρουμε 2 έτη εγγύησης για την αλλαγή σκληρού δίσκου ή συστήματος ψύξης. Οι υπόλοιπες επισκευές καλύπτονται από εγγύηση 6 μηνών. Ενώ οι υπηρεσίες μας και η εγκατάσταση λογισμικού δεν καλύπτονται από εγγύηση. Η εγγύηση που σας προσφέρουμε αφορά τα ανταλλακτικά που σας έχουμε εγκαταστήσει. Από την εγγύηση δεν καλύπτονται οι βλάβες από χτύπημα, νερό ή φυσική φθορά.

Εγγυημένη επισκευή Laptop

Οι καινούργιες οθόνες καλύπτονται από 1 χρόνο εγγύησης. Ακόμη σας προσφέρουμε 2 έτη εγγύησης για την αλλαγή σκληρού δίσκου, μνήμης και συστήματος ψύξης. Οι υπόλοιπες επισκευές καλύπτονται από εγγύηση 6 μηνών. Ενώ οι υπηρεσίες μας και η εγκατάσταση λογισμικού δεν καλύπτεται από εγγύηση. Η εγγύηση που σας προσφέρουμε αφορά τα ανταλλακτικά που σας έχουμε εγκαταστήσει. Από την εγγύηση δεν καλύπτονται οι βλάβες από χτύπημα, νερό ή φυσική φθορά.

Εγγυημένη επισκευή Smartphones / Tablets

Οι επισκευές των Smartphones (Samsung, Xiaomi, Huawei, Oppo, One+, Sony κτλ.) γίνονται είτε με γνήσια είτε με OEM ανταλλακτικά. Η εγγύηση για τις οθόνες και τα υπόλοιπα ανταλλακτικά είναι 1 έτος. Για τις μπαταρίες είναι 6 μήνες.  Η εγγύηση που σας προσφέρουμε αφορά τα ανταλλακτικά μας, που σας έχουμε εγκαταστήσει. Από την εγγύηση δεν καλύπτονται οι βλάβες από χτύπημα, νερό ή φυσική φθορά (γρατζουνιές, εκδορές, χτυπήματα ή στράβωμα στο πλαίσιο). Επίσης δεν καλύπτονται οι περιπτώσεις που θα δημιουργηθεί δυσλειτουργία στα ανταλλακτικά από την αναβάθμιση της εταιρείας κατασκευής. Τέλος παύει να ισχύει η εγγύηση αν επέμβει στη συσκευή άτομο μη εξουσιοδοτημένο από την ired. Το αυτοκόλλητο με τα διακριτικά της ired το οποίο τοποθετείται σε κάθε επισκευή θα πρέπει να παραμένει άθικτο για να ισχύει η εγγύηση.

Εγγυημένη επισκευή Παιχνιδομηχανών

Σας προσφέρουμε 1 έτος εγγύησης για την αλλαγή σκληρού δίσκου. Οι υπόλοιπες επισκευές καλύπτονται από εγγύηση 6 μηνών. Η εγγύηση που σας προσφέρουμε αφορά τα ανταλλακτικά που σας έχουμε εγκαταστήσει. Από την εγγύηση δεν καλύπτονται οι βλάβες από χτύπημα, νερό ή φυσική φθορά.

*Οι παραπάνω εγγυήσεις δεν καλύπτουν βλάβες που οφείλονται σε λογισμικό, ιούς και διασυνδέσεις με άλλα εξαρτήματα