Εξειδικευμένη επισκευή μόνο απο επαγγελματίες!

Για να βρείτε την επισκευή που σας ενδιαφέρει, ακολουθήστε τα απλά βήματα του οδηγού επισκευής μας.

  • Αρχικά επιλέγετε την συσκευή σας,
  • έπειτα διαλέγετε το μοντέλο της συσκευής σας
  • και τέλος εντοπίζετε την επισκευή που σας ενδιαφέρει.

Με τον οδηγό επισκευής μπορείτε να πάρετε άμεσα τις πληροφορίες που σας χρειάζονται και να μάθετε λεπτομέρειες για την βλάβη αλλά και την λύση που σας προσφέρουμε. Για κάθε βλάβη μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για την αντίστοιχη επισκευή.

Στο iRed σας προσφέρουμε πάντα την καλύτερη δυνατή επισκευή της συσκευής σας, προσφέροντας πάντα ποιοτική αποκατάσταση. Στόχος μας είναι να σας επιστρέψουμε την συσκευή σας σε εξαιρετική κατάσταση, εμφανισιακά αλλά και λειτουργικά, σαν να είναι καινούργια.

Η πολυετής και συνεχή παρουσία μας στον χώρο των επισκευών και της τεχνολογίας, μας επιτρέπει να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Βρίσκουμε για εσάς τα καλύτερα ανταλλακτικά, που υπάρχουν διαθέσιμα στην αγορά και σας προσφέρουμε την καλύτερη σχέση τιμής και ποιότητας που μπορείτε να βρείτε στην Ελλάδα.

Οι έμπειροι τεχνικοί μας είναι πάντα φιλικοί και έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν. Ο χώρος της τεχνολογίας μας συναρπάζει. Η ζωή μας γίνεται πιο εύκολη με την χρήση των smartphone, tablet, pc και laptop. Οι τεχνικοί μας γνωρίζουν την αρχιτεκτονική όλων των ηλεκτρονικών συσκευών και συνεχίζουν να ενημερώνονται με τις εξελίξεις της τεχνολογίας.

Οι ηλεκτρονικές συσκευές μπορεί να παρουσιάσουν προβλήματα λειτουργίας, λόγω βλάβης στο λογισμικό ή στο υλικό τους. Η ομάδα του iRed μπορεί να σας δώσει λύση σε κάθε περίπτωση. Οι ειδικοί μας εξετάζουν την κάθε συσκευή ως ξεχωριστή περίπτωση και φροντίζουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Για αυτόν ακριβώς τον σκοπό έχουμε στην διάθεση μας τα απαραίτητα εργαλεία. Τα εργαστήρια μας είναι εξοπλισμένα με εξειδικευμένα εργαλεία τελευταίας γενιάς και σε συνδυασμό με τα ποιοτικά ανταλλακτικά μας, κάνουν τις υπηρεσίες μας ασύγκριτες.

Η επιλογή των ανταλλακτικών που σας προσφέρουμε, έχει γίνει από τους ειδικούς μας μετά από συστηματική μελέτη της παγκόσμιας αγοράς. Ως αποτέλεσμα εσείς απολαμβάνεται την σιγουριά της εγγύησης, για τα ανταλλακτικά που χρειάζεστε. Ειδικά για τους λάτρεις των κορυφαίων φορητών συσκευών iPhone και iPad, σας προσφέρουμε εγγύηση lifetime για όλες τις οθόνες.