Εγγυημένη επισκευή Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G

Το XIAOMI Redmi Note 11 Pro 5G συνδυάζει άνεση, κομψότητα και ανθεκτικότητα, ώστε να καλύψει πλήρως τις υψηλές απαιτήσεις σας, στα καταστήματα ired μπορείτε να μας εμπιστευτείτε για την επισκευή της συσκευής σας για κάθε είδους πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε. Μερικές από τις επισκευές που αναλαμβάνουμε είναι οι εξής:

  • Αλλαγή οθόνης  Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5g
  • Επισκευή μητρικής πλακέτας  Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5g
  • Αλλαγή μπαταρίας  Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5g
  • Αλλαγή πίσω καλύμματος Xiaomi Redmi Note 11 pro 5g
  • Επισκευή θύρας USB  Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5g
  • Επισκευή βρεγμένου  Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5g

Υπερσύγχρονα εργαστήρια

Σε όλα τα καταστήματα ired τα εργαστήρια διαθέτουμε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις επισκευών, πλήρως εξοπλισμένες με τα πιο σύγχρονα εργαλεία ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ανταλλακτικά 

Για να εγγυηθούμε το καλύτερο αποτέλεσμα αλλα και την αντοχή της κάθε επισκευής μέσα στο χρόνο, φροντίζουμε να χρησιμοποιούμε υλικά κορυφαίας ποιότητας τα οποία συνοδεύονται πάντα με εγγύηση.

Κορυφαίοι τεχνικοί

Οι τεχνικοί στο ired είναι εξειδικευμένοι με χιλιάδες επιτυχημένες επισκευές σε smartphones. Έτσι, μπορούν να αναλάβουν οποιαδήποτε επισκευή προκύψει στο  Xiaomi Redmi Note 10 Pro 5g και να εγγυηθούν για το καλύτερο αποτέλεσμα. 

Εξυπηρέτηση σε όλη την Ελλάδα

Αν δεν μπορείτε για οποιονδήποτε λόγο να επισκεφθείτε ένα κατάστημα ired μπορείτε να μας στείλετε την συσκευή σας εντελώς δωρεάν μέσω της υπηρεσίας courier, με την οποία συνεργαζόμαστε.