Το Xiaomi Redmi 8A είναι μία συσκευή εξοπλισμένη με 5000mAh μπαταρία η οποία σας προσφέρει πάνω από μία μέρα αυτονομία, ταυτοχρόνως προσφέρει κορυφαίες επίδοσης αφού διαθέτει οκταπύρηνο επεξεργαστή, 2GB RAM και δυνατότητα επέκτασης αποθηκευτικού χώρου με microSD εώς 512GB. 

Είναι μία συσκευή πάντα σε θέση να ανταποκριθεί πλήρως ακόμα και στις πιο απαιτητικές εργασίες! Σε περίπτωση μιας απρόσμενης βλάβης ωστόσο μπορεί να επηρεαστεί η ομαλή λειτουργία της και να χρειάζεστε άμεση παρέμβαση από κάποιον ειδικό. Σε κάθε περίπτωση στα εξειδικευμένα εργαστήρια ired θα βρείτε την λύση που χρειάζεστε.

Μερικές από τις πιο συνηθισμένες επισκευές Xiaomi Redmi 8A που αναλαμβάνουμε είναι:

  • Επισκευή οθόνης Xiaomi Redmi 8A
  • Αλλαγή μπαταρίας Xiaomi Redmi 8A
  • Επισκευή μητρικής πλακέτας Xiaomi Redmi 8A
  • Επισκευή θύρας USB Xiaomi Redmi 8A
  • Επισκευή βρεγμένου Xiaomi Redmi 8A

Οι περισσότερες επισκευές ολοκληρώνονται αυθημερόν με σκοπό να παραλάβετε τη συσκευή σας το συντομότερο.

Εξειδικευμένοι τεχνικοί

Οι καταρτισμένοι και έμπειροι τεχνικοί μας διαθέτουν πολλά χρόνια εμπειρίας στον χώρο επισκευών της Xiaomi. Είμαστε πάντα στην διάθεση σας όποτε μας χρειαστείτε για να λύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει. 

Ειδικά διαμορφωμένοι χώροι επισκευής

Το κάθε μας κατάστημα διαθέτει ειδικά διαμορφωμένους χώρους επισκευής οι οποίοι προσφέρουν την μέγιστη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα! Όλα τους διαθέτουν τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και όλα τα απαραίτητα εργαλεία, ώστε να είμαστε έτοιμοι να λύσουμε ακόμα και το πιο περίπλοκο πρόβλημα που μπορεί να προκύψει.