Άμεση και εγγυημένη επισκευή Xiaomi Redmi 6A στα εξειδικευμένα εργαστήρια ired! 

To Xiaomi Redmi 6A είναι μια κομψή και εργονομική συσκευή που εξασφαλίζει άνεση στο κράτημα και στην χρήση! Διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε σε ένα smartphone, 16GB ενσωματομένου χώρου αποθήκευσης, 2GB RAM και υποδοχή microSD για κάρτα μνήμης έως και 256GB. 

Σε περίπτωση ενός απροσδόκητου ατυχήματος η αγαπημένη σας συσκευή μπορεί να υποστεί οποιαδήποτε βλάβη που επηρεάζει την ομαλή της χρήση. Στα ired είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε άμεσες και οικονομικές υπηρεσίες ώστε να λάβετε σε ελάχιστο χρόνο την συσκευή σας πίσω στα χέρια σας πλήρως λειτουργική σαν καινούργια. 

Μερικές από τις πιο συχνές βλάβες που αναλαμβάνουμε είναι:

  • Επισκευή οθόνης
  • Αλλαγή μπαταρίας
  • Επισκευή WiFi
  • Επισκευή μικροφώνου/ηχείου
  • Επισκευή θύρας φόρτισης
  • Επισκευή βρεγμένου

Εξειδικευμένοι τεχνικοι

Σε όλα τα καταστήματα ired θα συναντήσετε εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό, ικανό να αντιμετωπίσει ακόμα και την πιο απαιτητική επισκευή Xiaomi Redmi 6A. Με εμπειρία σε πάνω από 1.000.000 επιτυχημένες επισκευές, είμαστε σε θέση να σας εγγυηθούμε το καλύτερο αποτέλεσμα. 

Κορυφαίας ποιότητας ανταλλακτικά 

Το καλό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται μόνο με τα σωστά ανταλλακτικά. Για αυτόν τον λόγο στα ired φροντίζουμε να χρησιμοποιούμε μόνο ποιοτικά ανταλλακτικά κορυφαίας ποιότητας έτσι ώστε να επιτυγχάνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε κάθε επισκευή που αναλαμβάνουμε. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που χτιζουμε με τους πελάτες μας μία σχέση εμπιστοσύνης εφόσον όλες οι επισκευές μας συνοδεύονται με εγγύηση καλής λειτουργίας.