Αλλαγή μπαταρίας Xiaomi redmi 5a

Αλλαγή μπαταρίας Xiaomi redmi 5a

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 35
  • Τιμή με ΦΠΑ 43.4
  • Χρόνος Επισκευής Ερώτηση
  • Εγγύηση επισκευής 6 μήνες

Άμεση αλλαγή μπαταρίας Xiaomi redmi 5a σε χαμηλή τιμή από τους εξειδικευμένους τεχνικούς των καταστημάτων ired. Επισκεφθείτε μας το συντομότερο.

Οι σύγχρονες μπαταρίες των smartphones είναι τεχνολογίας ιόντων λιθίου. Αν και είναι πιο ασφαλείς και προηγμένες σε σχέση με αυτές του παρελθόντος, είναι γεγονός πως η ζωή τους είναι περιορισμένη και μετά από ένα διάστημα η αλήθεια είναι πως χρίζουν αντικατάστασης.

Μία τέτοια μπαταρία έχει και το Xiaomi redmi 5a. Μετά το πέρας του πρώτου χρόνου ενδεχομένως να παρατηρήσετε μία κόπωση στη μπαταρία. Μερικά από τα συμπτώματα τα οποία ενδεχομένως να έχετε παρατηρήσει να είναι τα εξής:

  • Η διάρκεια της μπαταρίας έχει μειωθεί
  • Η συσκευή απενεργοποιείται απότομα
  • Η μπαταρία αποφορτίζεται απότομα
  • Η ένδειξη για το ποσοστό της μπαταρίας είναι λανθασμένη

Αν έχετε παρατηρήσει κάποιο από τα παραπάνω συμπτώματα, τότε θα πρέπει να επισκεφθείτε ένα κατάστημα ired για μία άμεση αλλαγή μπαταρίας Xiaomi redmi 5a.

Διαδικασία επισκευής

Αν η μπαταρία της αγαπημένης σας συσκευής παρουσιάζει σημάδια κόπωσης ελάτε σε ένα κατάστημα ired. Η τεχνική μας ομάδα, θα σας εξυπηρετήσει άμεσα με την αλλαγή μπαταρίας Xiaomi redmi 5a.

Αφού εξετάσουμε τη συσκευή σας, θα φροντίσουμε να σας δώσουμε πλήρη ενημέρωση για το ακριβές πρόβλημα καθώς και για τον χρόνο αλλά και το κόστος της διαδικασίας. Μόνο αφού εσείς συμφωνήσετε θα προχωρήσουμε στην αλλαγή μπαταρίας Xiaomi redmi 5a.

Δωρεάν μεταφορικά

Στα ired επιδιώκουμε και κάνουμε τα πάντα για να σας εξυπηρετήσουμε όσο το δυνατό καλύτερα. Σκεπτόμενοι όσους δεν μπορούν να έρθουν σε κάποιο κατάστημα, συνάψαμε συνεργασία με την καλύτερη εταιρεία παροχής υπηρεσιών courier έτσι ώστε να παρέχουμε δωρεάν αποστολή και παράδοση των συσκευών. Έτσι η αλλαγή μπαταρίας Xiaomi redmi 5a θα ολοκληρωθεί άμεσα με τη χρήση ενός ανταλλακτικού με εγγύηση.

Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε στη διάθεσή σας μέσω τηλεφώνου ή μέσω Live Chat. Ένας εκπρόσωπός μας θα αναλάβει να σας εξυπηρετήσει.