Το Xiaomi Poco M3 διαθέτει οθόνη 6.53” και ανάλυση στα 2340 x 1080 pixels, Snapdragon 662 2.0Ghz, τριπλή κάμερα 48MP, και μπαταρία 6000mAh που φορτίζει πολύ γρήγορα μέσω fast charging 18W. Στα πλάγια της συσκευής θα βρείτε το Touch ID, ενώ η πλάτη του διαθέτει ειδική υφή κατά των δακτυλικών αποτυπωμάτων. Ζυγίζοντας λιγότερο από 200 γραμμάρια, το τηλέφωνο είναι στιβαρό αλλά και ελαφρύ για να το κρατάτε με ευκολία στα χέρια σας.

Άμεση επισκευή Xiaomi Poco M3

Για οτιδήποτε κι αν συνέβη στο Xiaomi Poco M3 σας, οι τεχνικοί της ired είναι δίπλα σας. Διαθέτοντας πολυετή πείρα σε επισκευές κινητών, είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές βλάβες με επιτυχία και να επισκευάσουν τη συσκευή σας με εγγυημένα αποτελέσματα μέσα σε μόλις 20 λεπτά!

Ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας

Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την επισκευή του Xiaomi Poco M3 σας. Γι αυτό και το τμήμα προμηθειών μας φροντίζει να επιλέγει κορυφαίας ποιότητας ανταλλακτικά, τα οποία σε συνδυασμό με τις γνώσεις των έμπειρων τεχνικών μας, σας προσφέρουν εγγυημένα αποτελέσματα.

Υπερσύγχρονοι χώροι επισκευής

Κάθε ένα από τα καταστήματα ired σε όλη την Ελλάδα διαθέτει το δικό του υπερσύγχρονο εργαστήριο, εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας εργαλεία και ανταλλακτικά, έτσι ώστε κάθε επισκευή να πραγματοποιείται με ασφάλεια και ταχύτητα.

Πανελλαδική εξυπηρέτηση χωρίς έξτρα χρέωση

Με την δυνατότητα δωρεάν αποστολής της συσκευής σας σε ένα από τα εργαστήρια μας φροντίζουμε έτσι ώστε όπου και αν βρίσκεστε να είμαστε δίπλα σας! Μόλις παραλάβουμε το Poco M3 σας, ο τεχνικός που θα αναλάβει την επισκευή του θα είναι στην διάθεση σας για να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις και να σας ενημερώσει σχετικά με τα βήματα και την πορεία της επισκευής.