Το POCO F3 είναι μία συσκευή με κορυφαίες επιδόσεις σε οποιαδήποτε διεργασία και αν κάνετε ώστε να απολαμβάνετε υψηλή ταχύτητα και ανταποκρισιμότητα. Η συσκευή διαθέτει συνδεσιμότητα 5G και Wi-Fi 6 για να απολαμβάνετε υψηλές ταχύτητες πλοήγησης όπου και αν βρίσκεστε, τεχνολογία υδρόψυξης (LiquidCool 1.0 Plus) για να ψύχεται ο επεξεργαστής άμεσα ακόμα και στις πιο απαιτητικές εργασίες και μπαταρία η οποία διαρκεί από το πρωί μέχρι το βράδυ όπως και αν το χρησιμοποιείς!

Οποιαδήποτε δυσλειτουργία προκληθεί στο POCO F3 μπορεί να προκαλέσει σημαντικά προβλήματα στην ομαλή λειτουργία της συσκευής σας και να χρειάζεται άμεση επέμβαση για να επισκευαστεί. Σε οποιαδήποτε περίπτωση βλάβης δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, αφού στα καταστήματα ired παρέχουμε άμεση επισκευή για οποιαδήποτε βλάβη.

 

Μερικές από τις πιο συνηθισμένες επισκευές POCO F3 που αναλαμβάνουμε είναι:

  • Αλλαγή οθόνης
  • Αλλαγή μπαταρίας
  • Αλλαγή πίσω όψης
  • Επισκευή σήματος  Wi-Fi
  • Επισκευή ηχείου/μικροφώνου

 

Στα καταστήματα ired θα βρείτε:

Εξειδικευμένους τεχνικούς με πολυετή εμπειρία στην επισκευή κινητών, οι οποίοι είναι σε θέση να σας προσφέρουν άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις! 

Τα εργαστήρια επισκευών είναι εξοπλισμένα με όλα τα τελευταίας τεχνολογίας εργαλεία που χρειάζονται για ώστε να φιλοξενήσουμε και να επισκευάσουμε την συσκευή σας με απόλυτη ασφάλεια και να εγγυηθούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 

 

Δωρεάν Αποστολή

Σε περίπτωση που για τον οποιονδήποτε λόγο δεν είναι δυνατή η πρόσβαση σας σε κάποιο από τα καταστήματα μας, σας δίνουμε την δυνατότητα της δωρεάν αποστολής και παράδοσης της συσκευής σας μέσω συνεργαζόμενης εταιρείας κούριερ. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!