Εγγυημένη επισκευή Xiaomi Mi Note 10

Το Xiaomi Mi Note 10 είναι το πρώτο smartphone με αισθητήρα 108MP και πενταπλή πίσω κάμερα. Διαθέτει κυρτή οθόνη 3D 6,47” AMOLED, in-screen αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος, Multifunctional NFC, μπαταρία 5260mAh και διαθέτει την δυνατότητα ταχείας φόρτισης, ωστόσο μια οποιοδήποτε βλάβη σε αυτή την πανίσχυρη συσκευή μπορεί να σας στερήσει την μοναδική εμπειρία που σας προσφέρει. Στα καταστήματα ired μπορούμε να αναλάβουμε άμεσα, εγγυημένα και οικονομικά οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε! 

Μερικές από τις επισκευές που αναλαμβάνουμε είναι:

  • Αλλαγή οθόνης Mi Note 10
  • Αλλαγή μπαταρίας Mi Note 10
  • Επισκευή μητρικής πλακέτας Mi Note 10
  • Επισκευή θύρας USB Mi Note 10
  • Επισκευή βρεγμένου Mi Note 10

Τι μόνο που θα πρέπει να κάνετε είναι να φέρετε τη συσκευή σας σε ένα από τα καταστήματα μας.

Ελάτε στο πλησιέστερο ired

Σας περιμένουμε σε ένα εργαστήριο ired. Αν δεν μπορείτε να έρθετε, λόγω της εργασίας σας ή του μακρινού τόπου κατοικίας σας, σας προσφέρουμε τη δυνατότητα αποστολής της συσκευής σας με courier, εντελώς δωρεάν.

Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί θα είναι ακριβώς η ίδια. Αρχικά, θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος τεχνικός έλεγχος. Στην συνέχεια, αφού επιβεβαιώσουμε τη βλάβη, θα προχωρήσουμε στην επισκευή, με την άδεια σας. Θα ενημερώνεστε για κάθε βήμα της διαδικασίας από τον τεχνικό που θα έχει αναλάβει την επισκευή.

Κορυφαία ανταλλακτικά

Τα ανταλλακτικά μας είναι πάντα ανθεκτικά, κορυφαίας ποιότητας και 100% συμβατά με τη συσκευής σας. Επωφεληθείτε από τις ανταγωνιστικές μας τιμές και τις εγγυημένες υπηρεσίες.