Επισκευή βρεγμένου Xiaomi Mi Max 2

Επισκευή βρεγμένου Xiaomi Mi Max 2

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 40
  • Τιμή με ΦΠΑ 49.6
  • Χρόνος Επισκευής Ερώτηση
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Αποτελεσματική επισκευή βρεγμένου Xiaomi Mi Max 2 στα εξειδικευμένα εργαστήρια ired. Ελάτε στο πλησιέστερο κατάστημα μας!

Η υγρασία είναι καταστροφική για τις ηλεκτρονικές συσκευές. Η βλάβη από υγρασία είναι μία από τις χειρότερες περιπτώσεις βλάβης. Καλό είναι να γνωρίζετε πως πρέπει να αντιδράσετε άμεσα έτσι ώστε να αποφύγετε επέκταση της βλάβης:

  • Αρχικά απενεργοποιήστε την συσκευή σας άμεσα
  • Αφαιρέστε όλα τα περιφερειακά (ακουστικά, θήκες κ.ά.)
  • Σκουπίστε την εξωτερική υγρασία με απορροφητικό χαρτί
  • Αποφύγετε την χρήση πηγών θερμότητας για να στεγνώσετε την υγρασία

Ελάτε άμεσα σε ένα από τα καταστήματα μας για να γίνει έλεγχος της συσκευής σας από τους τεχνικούς μας.

Θα ανοίξουμε την συσκευή σας και θα αφαιρέσουμε την υγρασία από το εσωτερικό της καθώς και τυχόν υπολείμματα που μπορεί να υπάρχουν στο εσωτερικό της. Το πιο σημαντικό είναι να διασωθεί η μητρική πλακέτα της συσκευής σας καθώς μπορεί να υποστείτε απώλεια δεδομένων ή ακόμη και αχρηστία της συσκευής. Η επισκευή βρεγμένου Xiaomi Mi Max 2 είναι απαραίτητο να γίνει από εξειδικευμένο προσωπικό καθώς οι εργασία αυτή είναι εξαιρετικά απαιτητική.

Στις περισσότερες περιπτώσεις όταν η αντίδραση είναι άμεση και αποφεύγεται η περίπτωση βραχυκυκλώματος (απενεργοποιώντας την συσκευή), η επισκευή βρεγμένου είναι επιτυχής και η λειτουργικότητα της συσκευής επανέρχεται στο 100%.

Ακόμη και στην περίπτωση που δεν προλάβατε να απενεργοποιήσετε την συσκευή σας, μπορούμε να προχωρήσουμε σε επισκευή, απλά οι πιθανότητες πλήρους επισκευής χωρίς περαιτέρω εργασίες, είναι λιγότερες.

Εάν έχετε βρέξει την συσκευή σας πρόσφατα, φροντίστε να την φέρετε στα καταστήματα μας για να προσχωρήσουμε σε επισκευή βρεγμένου Xiaomi Mi Max 2.

Εάν βρίσκεστε μακριά από τα καταστήματά μας ή δεν έχετε τον χρόνο να μας επισκεφτείτε, μπορείτε να μας στείλετε την συσκευή σας μέσω κούριερ.

Σας προσφέρουμε δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα.

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες για την επισκευή βρεγμένου Xiaomi Mi Max 2.