Επισκευή Xiaomi Mi Max 2

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Εμφάνιση περισσότερων...

Αποτελεσματική και εγγυημένη επισκευή Xiaomi Mi Max 2 μόνο στα εξειδικευμένα εργαστήρια ired. Σας περιμένουμε στο πλησιέστερο κατάστημα ired

To Xiaomi Mi Max 2 διαθέτει μία από τις μεγαλύτερες οθόνες της αγοράς, μεγάλη μπαταρία και εξαιρετική απόδοση σε αξιόλογη τιμή όπως συνηθίζει πάντα η Xiaomi.

Σε περίπτωση βλάβης θα χρειαστεί να προχωρήσετε σε επισκευή Xiaomi Mi Max 2. Στο ired προσφέρουμε εγγυημένη και αποτελεσματική επισκευή στις περισσότερες περιπτώσεις ακόμη και αυθημερόν. Μερικές από τις επισκευές που προσφέρουμε είναι οι παρακάτω:

  • Επισκευή οθόνης LCD και Digitizer Xiaomi Mi Max 2
  • Αλλαγή μπαταρίας Xiaomi Mi Max 2
  • Επισκευή μητρικής Xiaomi Mi Max 2
  • Επισκευή βρεγμένου Xiaomi Mi Max 2
  • Επισκευή θύρας φόρτισης Xiaomi Mi Max 2

Εάν έχετε και εσείς προβλήματα λειτουργίας με την συσκευή σας μπορούμε να σας προσφέρουμε επισκευή Xiaomi Mi Max 2 σε οποιοδήποτε από τα καταστήματα μας.

Αδειούχοι ηλεκτρονικοί

Η ομάδα των τεχνικών μας αποτελείται από έμπειρους αδειούχους ηλεκτρονικούς με εξειδίκευση στην επισκευή smartphones. Η επισκευή Xiaomi Mi Max 2 είναι μία επισκευή ρουτίνας για το επίπεδο τεχνογνωσίας του προσωπικού μας.

Αυθεντικά ανταλλακτικά

Επιλέγουμε πάντα τα καλύτερα ανταλλακτικά της αγοράς και φροντίζουμε να τα βρίσκουμε στις καλύτερες τιμές, έτσι ώστε οι υπηρεσίες μας να είναι και οικονομικές και αποτελεσματικές.

Υπερσύγχρονα εργαστήρια

Όλες οι επισκευές ολοκληρώνονται στα υπερσύγχρονα εργαστήρια μας. Ελάτε σε ένα από τα καταστήματα μας για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα. Διαθέτουμε εξειδικευμένο εξοπλισμό και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας.

Δωρεάν αποστολή και παράδοση

Εάν δεν μπορείτε να έρθετε σε ένα από τα καταστήματα μας δεν έχετε παρά να μας στείλετε την συσκευή σας μέσω κούριερ από όλη την Ελλάδα. Σας προσφέρουμε δωρεάν αποστολή και παράδοση μέσω της εταιρίας κούριερ με την οποία συνεργαζόμαστε.

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας

Καλέστε μας, στείλτε μας email ή άμεσο μήνυμα στο LiveChat για την ταχύτερη εξυπηρέτηση σας. Θα απαντήσουμε σε κάθε απορία σας σχετικά με την επισκευή Xiaomi Mi Max 2.