Αλλαγή μπαταρίας Xiaomi Mi A1

Αλλαγή μπαταρίας Xiaomi Mi A1

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 35
  • Τιμή με ΦΠΑ 43.4
  • Χρόνος Επισκευής Ερώτηση
  • Εγγύηση επισκευής 6 μήνες

Άμεση αλλαγή μπαταρίας Xiaomi Mi A1 σε όλα τα καταστήματα ired. Εξειδικευμένοι τεχνικοί και χαμηλή τιμή. Επισκεφθείτε μας το συντομότερο.

Οι σύγχρονες μπαταρίες τεχνολογίας ιόντων λιθίου είναι γνωστό ότι μετά από ένα διάστημα παρουσιάζουν τα πρώτα σημάδια φθοράς τους. Το διάστημα αυτό ορίζεται περίπου στον ένα χρόνο. Οι κατασκευαστές smartphone δεν ορίζουν αλλαγή της μπαταρίας στα πλαίσια της εγγύησης, εκτός αν πρόκειται για ελαττωματικό προϊόν.

Στα πλαίσια αυτά, στα ired σας προσφέρουμε άμεση και οικονομική αλλαγή μπαταρίας Xiaomi Mi A1.

Συμπτώματα κόπωσης της μπαταρίας

Μετά από ένα διάστημα όπως προ-αναφέραμε ενδέχεται να παρατηρήσετε κάποια συμπτώματα, τα οποία θα σας οδηγήσουν στο συμπέρασμα πως η μπαταρία της συσκευής σας χρίζει αντικατάστασης. Αυτά είναι:

  • Ξαφνική αποφόρτιση της μπαταρίας
  • Η συσκευή απενεργοποιείται απότομα
  • Το ποσοστό της μπαταρίας είναι λανθασμένο
  • Μειωμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Αν έχετε παρατηρήσει κάτι από τα παραπάνω, επισκεφθείτε το συντομότερο ένα κατάστημα ired για μία αλλαγή μπαταρίας Xiaomi Mi A1.

Αλλαγή μπαταρίας Xiaomi Mi A1 σε μόλις λίγες ώρες

Στα ired φροντίζουμε να μη μείνετε χωρίς την αγαπημένη σας συσκευή για μεγάλο χρονικό διάστημα. Για τον λόγο αυτό, φροντίζουμε να ολοκληρώνουμε την αλλαγή μπαταρίας Xiaomi Mi A1 σε περίπου 4 ώρες.

Εξειδικευμένο προσωπικό

Η αλλαγή μπαταρίας Xiaomi Mi A1 δεν είναι μία απλή διαδικασία αφού απαιτείται η μερική αποσυναρμολόγηση της συσκευής. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας έχουν πολυετή εμπειρία στην αλλαγή μη αποσπώμενων μπαταριών. Εμπιστευθείτε τους για μία εγγυημένη αλλαγή μπαταρίας της συσκευής σας.

Επισκεφθείτε μας

Επισκεφθείτε το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα ired. Οι τεχνικοί μας θα φροντίσουν να σας εξυπηρετήσουν άμεσα και θα σας προσφέρουν κορυφαίες υπηρεσίες στην αλλαγή μπαταρίας Xiaomi Mi A1. Αν δεν μπορείτε να έρθετε σε κάποιο από τα καταστήματά μας, σας παρέχουμε τη δυνατότητα της δωρεάν αποστολής και παράδοσης της συσκευής σας μέσω της υπηρεσίες courier με την οποία συνεργαζόμαστε.