Εγγυημένη επισκευή Xiaomi Mi 9

To Xiaomi Mi 9 συνδιάζει την μοναδική αισθητική με τις κορυφαίες αποδόσεις! Είναι ένα εντυπωσιακό smartphone με κομψές καμπύλες και ολογραφικό γυάλινο σχεδιασμό. Είναι εξοπλισμένο με τον ταχύτατο Snapdragon 855 σε συνδιασμό με τις τεχνολογίες Mi Turbo και Game Turbo οι οποίες προσφέρουν ακόμα καλύτερες ταχύτητας και κορυφαίες επιδόσης ακόμα και μετά από 1,5 χρόνο χρήσης. Ωστόσο μια οποιοδήποτε βλάβη μπορεί να σας στερήσει την μοναδική εμπειρία που σας προσφέρει το κινητό σας, στα καταστήματα ired μπορούμε να αναλάβουμε άμεσα, εγγυημένα και οικονομικά οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε! Μερικές από τις επισκευές που αναλαμβάνουμε είναι:

  • Αλλαγή οθόνης Xiaomi Mi 9
  • Αλλαγή μπαταρίας Xiaomi Mi 9
  • Επισκευή μητρικής πλακέτας Xiaomi Mi 9
  • Επισκευή θύρας USB Xiaomi Mi 9
  • Επισκευή βρεγμένου Xiaomi Mi 9

Τι μόνο που θα πρέπει να κάνετε είναι να φέρετε τη συσκευή σας σε ένα από τα καταστήματα μας.

Εξειδικευμένοι τεχνικοί

Στο ired όλοι οι τεχνικοι είναι εξειδικευμένοι με χιλιάδες επιτυχημένες επισκευές κινητών τηλεφώνων. Σε όλες τις επισκευές ακολουθούμε ένα συγκεκριμένο πρωτόκολλο. Μόλις πάρουμε την συσκευή στα χέρια μας διεξάγονται οι απαραίτητοι έλεγχοι ώστε να γίνει εντοπισμός της βλάβης. Αμέσως μετα σας ενημερώνουμε αναλυτικά για το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και την διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσετε και αφού μας δώσετε την έγκριση σας προχωράμε στην επισκευή του Xiaomi Mi 9 σας.

Ανταλλακτικά κορυφαίας ποιότητας

Το τμήμα προμηθειών μας εξασφαλίζει πάντα για την καλύτερη ποιότητα του κάθε υλικού που χρησιμοποιούμε για τις επισκευές που αναλαμβάνουμε, έτσι ώστε να μπορούμε να σας εγγυηθούμε για την άριστη λειτουργία και την αντοχή του ανταλλακτικών που χρησιμοποιούμε.

Δωρεάν αποστολή - παράδοση σε όλη την Ελλάδα

Σε περίπτωση που αδυνατείτε να φέρε την συσκευή σας σε ένα απο τα καταστήματα ired, σας δίνουμε τη δυνατότητα να μας στείλετε τη συσκευή σας εντελώς δώρεαν μέσω της Courier με την οποία συνεργαζόμαστε. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας έτσι ώστε να σας καθοδηγήσουμε για τα βήματα που θα ακολουθήσουμε για την άμεση και εγγυημένη επισκευή του Xiaomi Mi 9 σας.