Επισκευή Xiaomi Mi 8 Lite

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Εμφάνιση περισσότερων...

Ελάτε σε ένα κατάστημα για εγγυημένη, άμεση και οικονομική επισκευή της συσκευής σας Xiaomi Mi 8! Στα εξειδικευμένα εργαστήρια ired αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε βλάβη αντιμετωπίζετε και εγγυόμαστε για την άμεση επισκευή του Xiaomi Mi 8 σας. Μερικές απο τις επισκευές που αναλαμβάνουμε είναι:

  • Επισκευή οθόνης Xiaomi Mi 8
  • Αλλαγή μπαταρίας Xiaomi Mi 8
  • Επισκευή θύρας USB Xiaomi Mi 8
  • Επισκευή βρεγμένου Xiaomi Mi 8

Υπερσύγχρονα εργαστήρια

Όλοι οι χώροι επισκευών ired, είναι πλήρως εξοπλισμένοι με όλα τα απαραίτητα εργαλεία και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, έτσι ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα! 

Επαγγελματίες τεχνικοί

Στόχος μας είναι πάντα η καλύτερη εξυπηρέτηση σας, για αυτόν τον λόγο όλοι οι τεχνικοί στα καταστήματα ired είναι εξειδικευμένοι με μεγάλη εμπειρία στην διάγνωση και επισκευή κινητών τηλεφώνων. Η τεχνογνωσία και η εμπειρία μας αποτελεί εγγύηση για ένα άριστο αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε επισκευή Xiaomi Mi 8.

Ανταλλακτικα κορυφαίας ποιότητας

Για να μπορέσουμε να εγγυηθούμε το καλύτερο αποτέλεσμα και την αντοχή της κάθε συσκευής που αναλαμβάνουμε, φροντίζουμε να χρησιμοποιούμε πάντα ανταλλακτικά κορυφαίας ποιότητας τα οποία συνοδεύονται από εγγύηση.

Δωρεάν αποστολή - παράδοση σε όλη την Ελλάδα

Σε περιπτωση που δεν έχετε την δυνατότητα να επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα μας, μπορείτε να αποστείλετε την συσκευή σας εντελώς δωρεάν, απλά επικοινωνώντας μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω του Live Chat έτσι ώστε να σας καθοδηγήσουμε για την διαδικασία επισκευής που θα ακολουθήσει αλλά και να απαντήσουμε σε οποιοδήποτε ερώτημα σας.