Εγγυημένη επισκευή Xiaomi 11X Pro

To Xiaomi 11X Pro είναι μία πανίσχυρη συσκευή η οποία προσφέρει την απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία, ξεκινώντας από τις εκπληκτικής ποιότητας φωτογραφίες, τα ζωντανά γραφικά έως και την επαγγελματική βιντεοσκόπηση. Διαθέτει μία υψηλής ποιότητας 6,67” οθόνη AMOLED Dot Display με 120Hz ρυθμό ανανέωσης και 480Hz ρυθμό αφής για άμεση απόκριση. Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με τον επεξεργαστή Snapdragon 888 5G καθιστούν το Xiaomi 11T Pro την τέλεια επιλογή ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς χρήστες. 

Εξειδικευμένοι τεχνικοί

Στο ired όλοι οι τεχνικοι είναι εξειδικευμένοι με χιλιάδες επιτυχημένες επισκευές κινητών τηλεφώνων. Σε όλες τις επισκευές ακολουθούμε ένα συγκεκριμένο πρωτόκολλο. Μόλις πάρουμε την συσκευή στα χέρια μας διεξάγονται οι απαραίτητοι έλεγχοι ώστε να γίνει εντοπισμός της βλάβης. Αμέσως μετα σας ενημερώνουμε αναλυτικά για το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και την διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσετε και αφού μας δώσετε την έγκριση σας προχωράμε στην επισκευή του Xiaomi 11X Pro σας.

Ανταλλακτικά κορυφαίας ποιότητας

Το τμήμα προμηθειών μας εξασφαλίζει πάντα για την καλύτερη ποιότητα του κάθε υλικού που χρησιμοποιούμε για τις επισκευές που αναλαμβάνουμε, έτσι ώστε να μπορούμε να σας εγγυηθούμε για την άριστη λειτουργία και την αντοχή του ανταλλακτικών που χρησιμοποιούμε.

Δωρεάν αποστολή - παράδοση σε όλη την Ελλάδα

Σε περίπτωση που αδυνατείτε να φέρετε την συσκευή σας σε ένα από τα καταστήματα ired, σας δίνουμε τη δυνατότητα να μας στείλετε τη συσκευή σας εντελώς δωρεάν μέσω της Courier με την οποία συνεργαζόμαστε. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας έτσι ώστε να σας καθοδηγήσουμε για τα βήματα που θα ακολουθήσουμε για την άμεση και εγγυημένη επισκευή του Xiaomi 11X Pro σας.