Το Xiaomi Mi 11i είναι μία εντυπωσιακή συσκευή η οποία ξεχωρίζει από τον καλαίσθητο σχεδιασμό της, είναι ελαφρύ και συμπαγές, με ανθεκτικό στα δακτυλικά αποτυπώματα υλικό για άνετο κράτημα. Διαθέτη μία τεράστια οθόνη 6,67” FHD AMOLED 120Hz, 8GB RAM, τριπλή κάμερα (108MP+13MP+5MP), 4520mAh μπαταρία και γρήγορη φόρτιση 33W. Σε περίπτωση οποιουδήποτε ατυχήματος θα ήταν κρίμα να στερηθείτε την μοναδική εμπειρία που σας προσφέρει η αγαπημένη σας συσκευή.

Στα καταστήματα ired σας προσφέρουμε την άμεση και εγγυημένη επισκευή του Xiaomi Mi 11i σας χρησιμοποιώντας τα καλύτερα ανταλλακτικά της αγοράς έτσι ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε για την καλή λειτουργία και το καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα του Xiaomi Mi 11i σας. Μερικές από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι:

  • Επισκευή οθόνης Xiaomi Mi 11i
  • Αλλαγή μπαταρίας Xiaomi Mi 11i
  • Επισκευή μητρικής πλακέτας Xiaomi Mi 11i
  • Επισκευή θύρας USB Xiaomi Mi 11i

Στα καταστήματα ired έχουμε καταξιωθεί ως κέντρο με πάνω από 1.000.000 επιτυχημένες επισκευές. Αυτό μας επιτρέπει να είμαστε απόλυτα σίγουροι στην επισκευή του Huawei Xiaomi Mi 11i.

Υπερσύγχρονα εργαστήρια

Σε όλα τα καταστήματα ired, διαθέτουμε πλήρως εξοπλισμένους χώρους επισκευών, οι οποίοι μας δίνουν την δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε ακόμα και την πιο απαιτητικη επισκευή Xiaomi Mi 11i. 

Κορυφαία Ανταλλακτικά

Σε όλες τις επισκευές μας φροντίζουμε να χρησιμοποιούμε κορυφαίας ποιότητας ανταλλακτικά διασφαλίζοντας έτσι, την σωστή λειτουργία, την αντοχή και την ποιότητα τους. Προσφέροντας πάντα το καλύτερο, μας δίνετε η δυνατότητα να παρέχουμε εγγύηση καλής λειτουργίας για κάθε ένα από τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε.

Εξειδικευμένοι τεχνικοί

Οι τεχνικοί των καταστημάτων ired είναι πλήρως καταρτισμένοι στον τομέα επισκευής smartphones και είναι σε θέση να ανταπεξέλθουν ακόμα και στην πιο απαιτητική επισκευή. Οι υπηρεσίες μας είναι άμεσες, αποτελεσματικές και στις καλύτερες τιμές της αγοράς. 

 Δωρεάν αποστολή και παράδοση

Σε περίπτωση που δεν έχετε την δυνατότητα να επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματα μας, μπορείτε να στείλετε την συσκευή σας εντελώς δωρεάν σε ένα από τα καταστήματα μας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας και εμείς θα σας καθοδηγήσουμε σχετικά με όλη την διαδικασία αποστολής και επισκευής που θα χρειαστεί να ακολουθήσουμε.