Άμεση επισκευή Xiaomi Mi 11 Ultra

Άμεση και αποτελεσματική επισκευή Xiaomi Mi 11 Ultra από εξειδικευμένους τεχνικούς στα εργαστήρια ired! To Xiaomi Mi 11 Ultra είναι μία ισχυρή συσκευή η οποία επιτρέπει ακόμα και στους πιο απαιτητικούς χρήστες να απολαύσουν το αγαπημένο τους περιεχόμενο στο έπακρο με την WQHD+ 6.81” AMOLED Quad-curved DotDisplay οθόνη και τις εξαιρετικά καθαρές selfies με την οθόνη στο πίσω μέρος. Επιπλέον εγγυάται φοβερές επιδόσεις χάρης στον οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 888, στο προηγμένο σύστημα ψύξης και στη μεγάλη διάρκεια της μπαταρίας που δίνει όλη την ισχύ που χρειάζεστε.

Επισκεφτείτε το πλησιέστερο κατάστημα μας και θα σας προσφέρουμε την πιο οικονομική και άμεση λύση για την επισκευή του Xiaomi Mi 11 Ultra.

Μερικές από τις πιο συνηθισμένες βλάβες που αναλαμβάνουμε είναι:

  • Επισκευή οθόνης Xiaomi Mi 11 Ultra 
  • Επισκευή μητρικής πλακέτας Xiaomi Mi 11 Ultra
  • Αλλαγή μπαταρίας Xiaomi Mi 11 Ultra 
  • Επισκευή βρεγμένου Xiaomi Mi 11 Ultra 
  • Επισκευή θύρας USB Xiaomi Mi 11 Ultra

Εξειδικευμένο προσωπικό

Η τεχνική ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους εξειδικευμένους τεχνικούς που μπορούν να αναλάβουν με επιτυχία κάθε είδους επισκευή smartphone, tablet και υπολογιστή. Σε κάθε μία από τις επισκευές που αναλαμβάνουμε φροντίζουμε να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

Ανταλλακτικά κορυφαίας ποιότητας

Το τμήμα προμηθειών ired, φροντίζει να προμηθεύεται ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας, έτσι ώστε να διασφαλίζει την καλύτερη ποιότητα και ανθεκτικότητα των ανταλλακτικών που χρησιμοποιούμε!

Δωρεάν αποστολή - παράδοση 

Σε περίπτωση που δεν έχετε την δυνατότητα να επισκεφθείτε ένα κατάστημα μας, μπορείτε να στείλετε την συσκευή σας εντελώς δωρεάν σε ένα κατάστημα μας, εύκολα και γρήγορα απλά επικοινωνώντας μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή email και ένας εκπρόσωπος μας θα είναι πάντα εκεί για να σας καθοδηγήσει.