Στα καταστήματα ired αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε βλάβη μπορεί να υποστεί η συσκευή σας. Το Xiaomi Mi 11 Lite 5G ξεχωρίζει για τον εξαιρετικά λεπτό σχεδιασμό τα ελάχιστα bezels και το βάρος που είναι μόλις 159 γραμμάρια. Η 6,55” FHD+ AMOLED DotDisplay οθόνη του smartphone εντυπωσιάζει με βάθος χρώματος 10-bit, τεχνολογία TrueColor και χρωματική γκάμα DCI-P3. 

Μερικές από τις εργασίες που αναλαμβάνουμε είναι:

  • Επισκευή οθόνης Xiaomi Mi 11 lite 5G
  • Επισκευή μητρικής πλακέτας Xiaomi Mi 11 lite 5G
  • Αλλαγή μπαταρίας Xiaomi Mi 11 lite 5G
  • Επισκευή βρεγμένου Xiaomi Mi 11 lite 5G
  • Επισκευή θύρας USB Xiaomi Mi 11 lite 5G

Ποιοτικά ανταλλακτικά

Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε για την επισκευή Xiaomi Mi 11 lite είναι όλα κορυφαίας ποιότητας και έτσι είμαστε σίγουροι ότι παρέχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Για τον λόγο αυτό κάθε ένα από τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε συνοδεύεται από εγγύηση σωστής λειτουργίας.

Καταρτισμένοι τεχνικοί

Οι τεχνικοί στα εργαστήρια ired, διαθέτουν την κατάλληλη πείρα και γνώση ώστε να αναλάβουν την επισκευή του Xiaomi Mi 11 lite σας και να σας εγγυηθούν για την σωστή λειτουργία της συσκευής σας.

Υπερσύγχρονοι χώροι επισκευών

Ολα τα εργαστήρια ired στην Ελλάδα διαθέτουν ειδικά διαμορφωμένους χώρους πλήρως εξοπλισμένους και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας ώστε να εγγυόμαστε την αποτελεσματική επισκευή της συσκευής σας.

Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα μας σας προσφέρουμε την δυνατότητα δωρεάν αποστολής και παράδοσης της συσκευής σας μέσω της υπηρεσίας courier που συνεργαζόμαστε. Καλέστε μας ή στείλτε μας ένα μήνυμα στο email μας για να ενημερωθείτε σχετικά με την διαδικασία αποστολής αλλά και για άλλα ερωτήματα σχετικά με την επισκευή του Xiaomi Mi 11 lite.