Εγγυημένη επισκευή Xiaomi Mi 10T Pro

Το Xiaomi Mi 10T Pro προσφέρει κορυφαίας ποιότητας οθόνη 6,67” με υψηλό βαθμό ανανέωσης 144Hz, επεξεργαστή Snapdragon 865 με chipset 5G για κορυφαίες επιδόσεις, 108MP τριπλή κάμερα ΑΙ για λήψεις με εξαιρετικές λεπτομέρειες και μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας με 5000mAh με γρήγορη φόρτιση 30W.
Είναι μία συσκευή με όλα τα τελευταίας τεχνολογίας χαρακτηριστικά που προσφέρει κορυφαία απόδοση ακόμα και στους πιο απαιτητικούς.

Μερικές από τις πιο συνηθισμένες βλάβες Xiaomi Mi 10T Pro είναι: 

  • Επισκευή οθόνης
  • Επισκευή μπροστινής/πίσω κάμερας
  • Επισκευή σήματος WiFi
  • Αλλαγή μπαταρίας
  • Επισκευή ηχείου/μικροφώνου

Ποιοτικά ανταλλακτικά

Σε όλες μας τις επισκευές φροντίζουμε να χρησιμοποιούμε τα καλύτερα ανταλλακτικά που κυκλοφορούν στην αγορά. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνουμε την αντοχή της επισκευής σε βάθος χρόνου και χτίζουμε μαζί με τους πελάτες μας μία σχέση εμπιστοσύνης.

Κορυφαίες υπηρεσίες

Σε κάθε ένα από τα καταστήματα ired θα βρείτε εξειδικευμένους τεχνικούς, οι οποίοι διαθέτουν πολυετή εμπειρία σε κάθε είδους επισκευή κινητών τηλεφώνων. Είναι σε θέση να σας προσφέρουν άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις ώστε να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα. Η εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές και τις μοναδικές προσφορές καθιστούν τα ired τον 1ο προορισμό όταν πρόκειται για την επισκευή του κινητού σας τηλεφώνου!