Εγγυημένη επισκευή Xiaomi Mi 10 Lite

Το Xiaomi Mi 10 Lite είναι το ιδανικό smartphone για την νέα εποχή του 5G. Διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά ενός flagship τηλεφώνου. Διαθέτει AMOLED οθόνη 6,57” με TrueColor και ελάχιστα περιθώρια, επιτρέποντας σας να απολαύσεις μία ολοκληρωμένη εμπειρία χρήσης. 

Εάν χρειαστείτε βοήθεια για οποιονδήποτε τύπο βλάβης μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας! Μερικές από τις συχνότερες επισκευές που προσφέρουμε είναι οι εξής:

  • Επισκευή οθόνης LCD και Digitizer Xiaomi Mi 10 Lite 
  • Επισκευή θύρας φόρτισης Xiaomi Mi 10 Lite 
  • Αλλαγή μπαταρίας Xiaomi Mi 10 Lite 
  • Επισκευή μητρικής πλακέτας Xiaomi Mi 10 Lite 

Εγγυημένη επισκευή Xiaomi Mi 10 Lite 

Το ired προσφέρει εγγύηση για κάθε μία από τις επισκευές που αναλαμβάνουμε αναλόγως πάντα της εργασίας. Η εμπειρία μας σε συνδυασμό με τα αυθεντικά ανταλλακτικά που χρησιμοποιούνται για την επισκευή του Xiaomi Mi 10 Lite, επιφέρουν πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα τόσο τεχνικά όσο και εμφανισιακά!

Έμπειρη τεχνική ομάδα

Η ομάδα των τεχνικών μας αποτελείται από εξειδικευμένους τεχνικούς με άρτια κατάρτιση στις επισκευές κινητών τηλεφώνων. Η αποτελεσματικότητα τόσο οπτικά όσο και τεχνικά σε κάθε επισκευή που αναλαμβάνουμε είναι πάντα ο κύριος μας στόχος.

Υπερσύγχρονα εργαστήρια

Τα εργαστήρια μας στα καταστήματα ired είναι πλήρως εξοπλισμένα και εκσυγχρονισμένα με εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας, έτσι ώστε παντα να μπορούμε να διασφαλίσουμε την καλύτερη ποιότητα επισκευής της συσκευής σας

Κάλυψη σε όλη την Ελλάδα 

Σε περίπτωση που δεν έχετε πρόσβαση σε κανένα από τα καταστήματα μας μπορείτε να αποστείλετε την συσκευη σας ταχυδρομικά εντελώς δωρεάν από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας βρίσκεστε. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να τηλεφωνήσετε σε ένα από τα καταστήματα μας ή να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email!