Επισκευή Xiaomi σειρά Redmi

Εγγυημένη και αποτελεσματική επισκευή Xiaomi Redmi από την τεχνική ομάδα του ired. Ελάτε σε ένα από τα επισκευαστικά μας κέντρα ή κάντε αποστολή της συσκευή σας χωρίς καμία επιβάρυνση!

Εξειδικευμένη και αποτελεσματική επισκευή Xiaomi Redmi

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας θα σας παράσχουν ταχύτατες και αποτελεσματικές υπηρεσίες για το Xiaomi Redmi, σε όποιο πρόβλημα και αν αντιμετωπίσετε. Ορισμένες από τις υπηρεσίες μας είναι οι παρακάτω:
  • Αντικατάσταση οθόνης 
  • Επισκευή μητρικής πλακέτας
  • Επισκευή της συσκευής από την υγρασία
  • Αλλαγή υποδοχής USB
  • Αντικατάσταση μπαταρίας

Εξειδικευμένοι τεχνικοί

Η τεχνική μας ομάδα που απαρτίζεται από έμπειρους τεχνικούς, έχει στο ενεργητικό της πολλά χρόνια εμπειρίας στον χώρο επισκευών συσκευών της Xiaomi. Είναι έτοιμοι να λύσουν ακόμα και το πιο ιδιαίτερο και δύσκολο πρόβλημα που θα τους προκύψει, όποτε εσείς το έχετε ανάγκη.

Χώροι επισκευών, ειδικά διαμορφωμένοι

Το κάθε μας κατάστημα διαθέτει ένα επισκευαστικό εργαστήριο το οποίο είναι πάντα διαθέσιμο να προσφέρει την μέγιστη ποιότητα και αποτελεσματικότητα στη συσκευή σας. 
Στην ired φροντίζουμε για την άμεση ενημέρωσή σας ως προς τη ζημιά, το κόστος και τα χρονικά δεδομένα που θα χρειαστούν για την κάθε επισκευή. Στην περίπτωση που μένετε μακριά από κάποιο κατάστημά μας, σας εξασφαλίζουμε την δυνατότητα να μας στείλετε την συσκευή σας, δωρεάν, μέσω courier. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι απέναντί σας να σας επιστρέψουμε την συσκευή έτοιμη για μία ζωντανή και καινούργια εμπειρία.