Επισκευή Xiaomi σειρά Mi

Ελάτε στο κατάστημα ired που σας εξυπηρετεί για γρήγορη και εγγυημένη επισκευή Xiaomi Mi με υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά. 

Εξειδικευμένη επισκευή Xiaomi από έμπειρους τεχνικούς

Αν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την αγαπημένη σας συσκευή, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε με το ired, αφού σας προσφέρουμε κάθε δυνατή επισκευή Xiaomi άμεσα και εγγυημένα. 

Τεχνική Υποστήριξη

Τα ired αποτελούνται από ομάδα αδειούχων ηλεκτρονικών με μεγάλη εμπειρία στην επισκευή smartphone. Οι τεχνικοί μας ενημερώνονται συνεχώς για τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις και είναι σε θέση να αναλάβουν οποιαδήποτε επισκευή. Όταν παραλαμβάνουμε την συσκευή σας οι τεχνικοί μας πραγματοποιούν τον απαραίτητο διαγνωστικό έλεγχο 24 σημείων για τον εντοπισμό της βλάβης, στην συνέχεια σας ενημερώνουν για το κόστος και τον χρόνο επισκευής και αφού πάρουν την έγκριση σας προχωρούν στην αντιμετώπιση της βλάβης. Στο τέλος της επισκευής πραγματοποιείτε επαναληπτικός έλεγχος ώστε να βεβαιωθούμε για το σωστό αποτέλεσμα. 

Αποστολή/παράδοση με courier

Η εμβέλεια του iRed είναι στην κυριολεξία πανελλαδική. Αν δεν μπορείτε να φέρετε οι ίδιοι τη συσκευή σας σε ένα από τα καταστήματά μας, δεν έχετε παρά να αξιοποιήσετε τη δυνατότητα που σας παρέχουμε να μας τη στείλετε με κούριερ. Θα ολοκληρώσουμε την επισκευή το συντομότερο αφού παραλάβουμε τη συσκευή σας και σας ενημερώσουμε πρώτα για την αναγκαία εργασία και τα απαιτούμενα ανταλλακτικά. Στη συνέχεια θα σας στείλουμε πίσω τη συσκευή σας, πάλι μέσω κούριερ. Δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε με το προσωπικό μας, που είναι πάντα πρόθυμο να σας βοηθήσει. Είναι βέβαιο ότι θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από την άριστη εξυπηρέτηση και την εργασία μας. Επιθυμία μας, να γίνουμε η μόνιμη τεχνική υποστήριξή σας για κάθε βλάβη που τυχόν θα αντιμετωπίζετε στο μέλλον με το Xiaomi σας.

Χαμηλές τιμές

Δεν πρόκειται να βρείτε πουθενά αντίστοιχο συνδυασμό ποιότητας εργασίας και κόστους όπως στο ired. Οι τιμές των επισκευών μας είναι πάντα από τις πιο ανταγωνιστικές της αγοράς!