Εγγυημένη επισκευή Xiaomi 11T

To Xiaomi 11T είναι μία κομψή συσκευή, η οποία διαθέτη μία εκπληκτική 6,67” οθόνη AMOLED FHD+ με AdaptiveSync 120Hz που προσαρμόζει αυτόματα τον ρυθμό ανανέωσης ανάλογα τις ανάγκες σας. Διαθέτει επίσεις επαγγελματικού επιπέδου τριπλή βασική κάμερα η οποία σας εγγυάται εκπληκτικό αποτέλεσμα σε όλες τις συνθήκες. Ο 8πύρηνος επεξεργαστής Dimensity 1200 προσφέρει υψηλές επιδόσης και εξοικονόμηση ενέργειας που σε συνδυασμό με την 5000mAh μπαταρία σας απαλλάσει από το άγχος μήπως ξεμείνετε από ισχύ. 

Στα εξειδικευμένα εργαστήρια ired αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε βλάβη αντιμετωπίζετε και εγγυόμαστε για την άμεση επισκευή του Xiaomi 11T σας. Μερικές απο τις επισκευές που αναλαμβάνουμε είναι:

  • Επισκευή οθόνης Xiaomi 11T
  • Αλλαγή μπαταρίας Xiaomi 11T
  • Επισκευή θύρας USB Xiaomi 11T
  • Επισκευή βρεγμένου Xiaomi 11T

Υπερσύγχρονα εργαστήρια

Όλοι οι χώροι επισκευών ired, είναι πλήρως εξοπλισμένοι με όλα τα απαραίτητα εργαλεία και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, έτσι ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα! 

Επαγγελματίες τεχνικοί

Στόχος μας είναι πάντα η καλύτερη εξυπηρέτηση σας, για αυτόν τον λόγο όλοι οι τεχνικοί στα καταστήματα ired είναι εξειδικευμένοι με μεγάλη εμπειρία στην διάγνωση και επισκευή κινητών τηλεφώνων. Η τεχνογνωσία και η εμπειρία μας αποτελεί εγγύηση για ένα άριστο αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε επισκευή Xiaomi 11T.

Ανταλλακτικα κορυφαίας ποιότητας

Για να μπορέσουμε να εγγυηθούμε το καλύτερο αποτέλεσμα και την αντοχή της κάθε συσκευής που αναλαμβάνουμε, φροντίζουμε να χρησιμοποιούμε πάντα ανταλλακτικά κορυφαίας ποιότητας τα οποία συνοδεύονται από εγγύηση.

Δωρεάν αποστολή - παράδοση σε όλη την Ελλάδα

Σε περιπτωση που δεν έχετε την δυνατότητα να επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα μας, μπορείτε να αποστείλετε την συσκευή σας εντελώς δωρεάν, απλά επικοινωνώντας μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω email έτσι ώστε να σας καθοδηγήσουμε για την διαδικασία επισκευής που θα ακολουθήσει αλλά και να απαντήσουμε σε οποιοδήποτε ερώτημα σας,