Επισκευή Sony Xperia Z3 Plus - Z4

Εγγυημένη και οικονομική επισκευή Sony Xperia Z3 Plus - Z4 στα εξειδικευμένα κέντρα επισκευών ired. Επισκευή Sony με ποιοτικά ανταλλακτικά, από έμπειρους τεχνικούς.

Ελάτε σε ένα κατάστημα ired ή στείλτε μας την συσκευή σας δωρεάν από όλη την Ελλάδα. Καλέστε μας ή στείλτε μας μήνυμα στην υπηρεσία Live Chat για να σας δώσουμε περισσότερες οδηγίες για την αποστολή της συσκευής σας, γρήγορα και με ασφάλεια.

Αποτελεσματική επισκευή Sony Xperia Z3 Plus - Z4

Η Sony αντικατέστησε την συσκευή Xperia Z3 κυκλοφορώντας την μία αναβαθμισμένη συσκευή με την ονομασία Sony Xperia Ζ3 Plus, ή με την εναλλακτική ονομασία Xperia Z4. Πρόκειται για μία συσκευή με κορυφαία χαρακτηριστικά. Εάν αυτή πάθει βλάβη, η επισκευή της είναι η καλύτερη λύση. Στο ired σας προσφέρουμε εγγυημένο αποτέλεσμα με χαμηλό κόστος που θα σας συμφέρει.

Μερικές από τις εργασίες που ολοκληρώνουμε με επιτυχία είναι οι παρακάτω:

  • Επισκευή μητρικής πλακέτας Sony Xperia Z3 Plus
  • Επισκευή βρεγμένου Sony Xperia Z3 Plus
  • Αντικατάσταση μπαταρίας Sony Xperia Z3 Plus
  • Αλλαγή υποδοχής USB Sony Xperia Z3 Plus
  • Αντικατάσταση σπασμένης οθόνης Sony Xperia Z3 Plus

Επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματα μας για να σας προσφέρουμε τις παραπάνω και ακόμη περισσότερες εργασίες επισκευής Sony Xperia Z3 Plus.

Διαδικασία επισκευής Sony Xperia Z3 Plus

Η πρώτη διαδικασία που ακολουθούμε μετά την παραλαβή κάθε συσκευής είναι ο ενδελεχής τεχνικός έλεγχος. Συγκεκριμένα ελέγχουμε την συσκευή σας σε 24 βασικά σημεία λειτουργίας. Με αυτόν τον τρόπο όχι μόνο γίνεται διάγνωση της βλάβης, αλλά αποκτούμε και μία εικόνα για την γενική κατάσταση της συσκευής σας.

Ο υπεύθυνος τεχνικός για την αποκατάσταση της βλάβης της συσκευής σας, θα σας ενημερώσει λεπτομερώς για το πόρισμα του τεχνικού ελέγχου και θα σας προτείνει την καλύτερη λύση σε κάθε περίπτωση.

Εάν είναι απαραίτητη η χρήση ανταλλακτικού για την επισκευή Sony Xperia Z3 Plus, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι κάνουμε πάντα χρήση ανταλλακτικών κορυφαίας ποιότητας. Επισκευή της συσκευής σας θα την επαναφέρει στην αρχική της κατάσταση και θα λειτουργεί ξανά απροβλημάτιστα.