Επισκευή Sony Xperia Z2

Εγγυημένη και αποτελεσματική επισκευή Sony Xperia Z2 από τους εξειδικευμένους τεχνικούς του ired, με ανταλλακτικά κορυφαίας ποιότητας και χαμηλό κόστος.

Ελάτε σε ένα από τα καταστήματα μας για να σας προσφέρουμε τις κορυφαίες υπηρεσίες μας και εάν βρίσκεστε μακριά μας σας προσφέρουμε λύση. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε οδηγίες για την δωρεάν αποστολή της συσκευής σας με την μεταφορική εταιρία με την οποία συνεργαζόμαστε.

Ποιοτική επισκευή Sony Xperia Z2

Στα υπερσύγχρονα εργαστήρια μας μπορούμε να επισκευάσουμε με επιτυχία κάθε βλάβη του Xperia Z2. Οι έμπειροι τεχνικοί μας διαθέτουν άρτια τεχνογνωσία και μπορούν να εγγυηθούν το ιδανικό αποτέλεσμα σε κάθε περίπτωση βλάβης. Μερικές από τις εργασίες αποκατάστασης που αναλαμβάνουμε είναι οι ακόλουθες:

  • Αλλαγή μπαταρίας Sony Xperia Z2
  • Αλλαγή σπασμένης οθόνης Sony Xperia Z2
  • Αντικατάσταση θύρας USB Sony Xperia Z2
  • Επισκευή μητρικής πλακέτας Sony Xperia Z2
  • Επισκευή βρεγμένου Sony Xperia Z2

Σας περιμένουμε στα καταστήματα μας για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και να σας προσφέρουμε λύση σε κάθε λειτουργικό πρόβλημα του Sony Xperia Z2.

Διαδικασία επισκευής Sony Xperia Z2

Αρχικά θα χρειαστεί να μας στείλετε ή να μας φέρετε την συσκευή σας σε ένα από τα καταστήματα μας. Μόλις παραλάβουμε την συσκευή σας θα ξεκινήσουμε την καθιερωμένη διαδικασία τεχνικού ελέγχου σε 24 σημεία του Sony Xperia Z2. Ο υπεύθυνος τεχνικός μας θα σας ενημερώσει για την διάγνωση της βλάβης και την γενική κατάσταση της συσκευής σας. Θα σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για την βλάβη της συσκευής σας και μπορούμε να προχωρήσουμε άμεσα στην διαδικασία επισκευής Sony Xperia Z2:

  • Ασφαλής αφαίρεση του ελαττωματικού εξαρτήματος
  • Άψογη εγκατάσταση νέου ανταλλακτικού υψηλής ποιότητας
  • Τελικός τεχνικός έλεγχος σε 24 βασικά λειτουργικά σημεία του Sony Xperia Z2

Θα σας ενημερώσουμε για την ολοκλήρωση της επισκευής και θα μπορέσετε να έρθετε να παραλάβετε την συσκευή σας στο κατάστημα μας, ή θα σας την αποστείλουμε ταχυδρομικώς, μέσω κούριερ, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.