Επισκευή βρεγμένου Samsung Galaxy S9 Plus

Επισκευή βρεγμένου Samsung Galaxy S9 Plus

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 40
  • Τιμή με ΦΠΑ 49.6
  • Χρόνος Επισκευής Ερώτηση
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Ελάτε άμεσα σε ένα από τα καταστήματα μας για να σας προσφέρουμε άμεση και αποτελεσματική επισκευή βρεγμένου Samsung Galaxy S9+.

Είμαστε στην διάθεση σας για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και να σας προσφέρουμε λύση σε κάθε πρόβλημα της συσκευής σας.

Το Samsung Galaxy S9+ μπορεί να έχει αντίσταση στην υγρασία αλλά δεν είναι αδιάβροχο. Η συσκευή μπορεί να παραμείνει βυθισμένη σε βάθος 1,5μ για 30 λεπτά. Αυτό δεν σημαίνει ότι η συσκευή μπορεί να παραμείνει βυθισμένη για συνεχόμενα χρονικά διαστήματα και να χρησιμοποιηθεί κανονικά κάτω από το νερό.

Η συσκευή διαθέτει υποδοχή φόρτισης, υποδοχή ακουστικών και οπή ακουστικού. Επίσης εάν πατήσετε κάποιο από τα πλήκτρα της συσκευής ενώ αυτή είναι κάτω από το νερό είναι πιθανό το νερό να βρει τρόπο να διαπεράσει στο εσωτερικό.

Επίσης η συσκευή έχει δοκιμαστεί και έχει πιστοποιηθεί με IP68 σε συνθήκες πλήρους βύθισης σε βάθος 1,5μ για 30 λεπτά. Αυτό δεν σημαίνει ότι η συσκευή έχει δοκιμαστεί και έχει πιστοποιηθεί και στις υπόλοιπες κατηγορίες όπως IP67, IP66 κ.ό.κ. To IP67 για παράδειγμα αφορά την βύθιση σε βάθος 1μ, ενώ το IP66 αφορά την αντοχή σε νερό το οποίο εκτοξεύεται στην συσκευή με ισχυρή πίεση.

Σαφώς ο χρήστης έχει μία προστασία από την υγρασία αλλά η βλάβη από την υγρασία δεν είναι απίθανη, ειδικά εάν η συσκευή χρησιμοποιηθεί σαν να ήταν αδιάβροχη.

Εάν υποψιάζεστε ότι η συσκευή σας έχει επιτρέψει στην υγρασία να διαπεράσει στο εσωτερικό της τότε δεν έχετε παρά να απενεργοποιήσετε άμεσα την συσκευή σας έτσι ώστε να μην υποστεί κάποια σημαντική βλάβη. Στην συνέχεια θα χρειαστεί να προσχωρήσετε στην επισκευή βρεγμένου Samsung Galaxy S9+.

Ελάτε άμεσα σε ένα από τα καταστήματα μας για την αποτελεσματική επισκευή βρεγμένου Samsung Galaxy S9+ από την ομάδα των έμπειρων τεχνικών μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα για να σας προσφέρουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επισκευή βρεγμένου Samsung Galaxy S9+.