Επισκευή Samsung Galaxy S9 Plus

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Εμφάνιση περισσότερων...

Άμεση επισκευή Samsung Galaxy S9+ μόνο από την ομάδα των έμπειρων τεχνικών του ired. Ελάτε άμεσα σε ένα από τα καταστήματα μας.

Το Samsung Galaxy S9+ είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές ναυαρχίδες της κορεατικής εταιρίας. Ο ιδιαίτερος σχεδιασμός και η τεράστια οθόνη προκαλούν άμεση αντίδραση. Λογικό είναι να μην αποχωρίζεστε την συσκευή σας ούτε στιγμή. Τι θα κάνετε όμως σε περίπτωση βλάβης;

Το ired είναι στην διάθεση σας για να σας προσφέρει εγγυημένη επισκευή Samsung Galaxy S9+.

Μερικές από τις επισκευές που προσφέρουμε είναι οι εξής:

  • Επισκευή οθόνης LCD και Digitizer Samsung Galaxy S9+
  • Αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy S9+
  • Επισκευή μητρικής Samsung Galaxy S9+
  • Επισκευή βρεγμένου Samsung Galaxy S9+
  • Επισκευή θύρας φόρτισης Samsung Galaxy S9+

Εάν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα λειτουργίας με το Samsung Galaxy S9+, δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε στο πιο αξιόπιστο επισκευαστικό κέντρο στην αγορά για να σας προσφέρουμε λύσεις.

Εξειδικευμένο προσωπικό

Οι τεχνικοί του ired είναι όλοι αδειούχοι ηλεκτρονικοί με πολυετή εμπειρία στην επισκευή ηλεκτρονικών συσκευών και εξειδίκευση στις συσκευές smartphone. Η επισκευή Samsung είναι μία από τις πιο συχνές επισκευές που αναλαμβάνουμε με επιτυχία.

Αυθεντικά ανταλλακτικά Samsung

Χρησιμοποιούμε πάντα κορυφαίας ποιότητας υλικά. Ειδικά στην περίπτωση των συσκευών Samsung μόνο τα γνήσια ανταλλακτικά προσφέρουν το κορυφαίο αποτέλεσμα που είναι εφάμιλλο της ποιότητας των υπηρεσιών μας.

Υπερσύγχρονα εργαστήρια

Στα καταστήματα ired έχουμε κατασκευάσει υπερσύγχρονα εργαστήρια επισκευής ηλεκτρονικών συσκευών. Διαθέτουμε εξειδικευμένα εργαλεία και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Δωρεάν μεταφορικά

Συνεργαζόμαστε για πολλά χρόνια με την καλύτερη εταιρία κούριερ σε ολόκληρη την Ελλάδα. Μέσω αυτού του συνεργάτη μας μπορούμε να σας προσφέρουμε γρήγορες και ασφαλείς αποστολές και παραλαβές από και προς όλη την Ελλάδα.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την επισκευή Samsung δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας άμεσα και να σας δώσουμε απάντηση σε κάθε σας απορία. Μπορείτε να μας καλέσετε, να μας στείλετε email ή μήνυμα στο Live Chat.