Αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy S8

Αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy S8

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 50
  • Τιμή με ΦΠΑ 62
  • Χρόνος Επισκευής 2 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής 6 μήνες

Αναζητείτε τους καλύτερους για την αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy S8; Αν ναι, η τεχνική ομάδα μας είναι σε κάθε κατάστημα ired, έτοιμη να σας εξυπηρετήσει.

Αναλαμβάνουμε τα έξοδα αποστολής της συσκευής σας με courier από όλη την Ελλάδα εντελώς δωρεάν και φυσικά χωρίς χρέωση.

Ενδείξεις προβλήματος

Τα σύγχρονα smartphones είναι εφοδιασμένα με μπαταρίες τεχνολογίας ιόντων λιθίου οι οποίες μετά από ένα χρόνο συνεχούς χρήσης χάνουν μέρος της απόδοσής τους και μονόδρομος είναι η αντικατάστασή τους. Παρακάτω θα σας υποδείξουμε ορισμένες ενδείξεις που δηλώνουν φθορά στην μπαταρία:

  • Η μπαταρία εξασθενεί χωρίς λόγο
  • Η φόρτιση της μπαταρίας καθίσταται μη δυνατή
  • Η αντοχή της μπαταρίας εξασθενεί συντομότερα από το συνηθισμένο

Φυσικά, αν κάποια από αυτές τις ενδείξεις παρουσιαστεί τότε η ώρα αλλαγής μπαταρίας στο Samsung Galaxy S8 έχει ήδη φτάσει.

Τι πρέπει να κάνω;

Η μόνη κίνηση από μέρους σας είναι να περάσετε από κάποιο κατάστημα ired και αφού ο τεχνικός μας ελέγξει την συσκευή σας θα εντοπίσει την βλάβη. Εάν όντως η μπαταρία έχει την ευθύνη, ο τεχνικός θα προχωρήσει σε άμεση αντικατάσταση, αφού πρώτα λάβει την δική σας έγκριση.

Έλατε σε ένα επισκευαστικό κέντρο ired

Ο κάθε τεχνικός μας πριν μπει στη διαδικασία επισκευής θα φροντίσει να σας καταστήσει σαφές το ακριβές κόστος καθώς και την χρονική διάρκεια της διαδικασίας. Δεδομένου ότι η συσκευή θα αποσυναρμολογηθεί, παρ’ όλο που μιλάμε για κάτι σχετικά απλό, θα πρέπει ένας έμπειρος τεχνικός να αναλάβει την αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy S8.

Τα ανταλλακτικά που αφορούν Samsung επισκευές συνοδεύονται από εγγύηση και είναι αυθεντικά.

Περάστε από κάποιο κατάστημα ired σε όλη την Αθήνα για την αλλαγή μπαταρίας Samsung Galaxy S8.

Ρίξτε μια ματιά στις τιμές μας και νιώστε την εμπειρία της ομάδας μας. Η επικοινωνία μαζί μας είναι απλή. Τηλεφωνικά ή μέσω Live Chat. Πάντα θα είναι κάποιος ειδικός εκεί ώστε να σας ενημερώσει σχετικά, λύνοντας κάθε ερώτημά σας σχετικά με την χρήση της συσκευής σας.