Επισκευή Samsung Galaxy S8

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Εμφάνιση περισσότερων...

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα και χρειάζεστε επισκευή Samsung Galaxy S8; Ελάτε να σας βοηθήσει η τεχνική ομάδα του ired. Μπορείτε να περάσετε από ένα κατάστημά μας ή να μας στείλετε την συσκευή σας εντελώς δωρεάν μέσω courier.

Samsung Galaxy S8

To νέο θαύμα της Samsung ήρθε να εντυπωσιάσει με τα νέα χαρακτηριστικά του. Ο νέος επεξεργαστής σε συνδυασμό με την εκπληκτική οθόνη των 5,8’’ τεχνολογίας Super AMOLED και τις εξαιρετικές κάμερες θα σας χαρίσουν εξαιρετικές στιγμές. Τι γίνεται όμως όταν κάποιο πρόβλημα εμφανιστεί; Σε τέτοιες περιπτώσεις είναι που η ομάδα του ired είναι εδώ για να σας βοηθήσει.

Αποτελεσματική και άμεση επισκευή Samsung Galaxy S8

Η ειδική μας ομάδα είναι έτοιμη να σας προσφέρει την καλύτερη επισκευή Samsung Galaxy S8. Δείτε κάποιες από τις υπηρεσίες μας:

  • Αντικατάσταση οθόνης Super AMOLED
  • Αλλαγή ή επισκευή της μητρικής πλακέτας
  • Απαλλαγή της συσκευής σας από την υγρασία
  • Αλλαγή υποδοχής USB

Αυθεντικά προϊόντα Samsung

Στην ired πάντοτε φροντίζουμε ώστε να σας παρέχουμε την καλύτερη ποιότητα ανταλλακτικών. Όπως και στην περίπτωση όλων των Samsung συσκευών έτσι και στην επισκευή Samsung Galaxy S8 γίνεται χρήση μόνο γνήσιων ανταλλακτικών. Με αυτό τον τρόπο σας εξασφαλίζουμε εγγυημένη ποιότητα επισκευής αλλά και χρήσης από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Καταρτισμένοι τεχνικοί

Η τεχνική ομάδα του ired επισκευάζει εδώ και αρκετά χρόνια Samsung συσκευές έχοντας ήδη αποκτήσει μεγάλη εμπειρία. Βρίσκονται πάντα στη διάθεσή σας για να σας λύσουν ακόμα και το πιο δύσκολο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Ειδικά διαμορφωμένοι χώροι επισκευών

Όλα τα καταστήματά μας είναι εξοπλισμένα με ένα ειδικό επισκευαστικό εργαστήριο το οποίο είναι εκεί, πάντα στη διάθεσή σας. Όλα τους είναι εφοδιασμένα με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας ο οποίος μπορεί να επισκευάσει κάθε πρόβλημα στο Samsung Galaxy S8.

Είμαστε σε κάθε κατάστημα και σας περιμένουμε

Στην ired έχουμε σαν άμεση προτεραιότητά μας την ποιότητα και την εξυπηρέτηση. Έτσι λοιπόν φροντίζουμε το συντομότερο να εντοπιστεί η βλάβη και αμέσως μετά να σας πληροφορήσουμε για τα χρονικά περιθώρια που θα χρειαστούμε, καθώς και για το κόστος επισκευής του Samsung Galaxy S8. Μετά την επισκευή θα έχετε την συσκευή στα χέρια σας για μια απολαυστική εμπειρία χρήσης.