Επισκευή βρεγμένου Samsung Galaxy S8 Plus

Επισκευή βρεγμένου Samsung Galaxy S8 Plus
Πληροφορίες και όροι επισκευής συσκευών με βλάβη από υγρασία

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 30
  • Τιμή με ΦΠΑ 37.2
  • Χρόνος Επισκευής 4 ημέρες
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

To πρώτο συναίσθημα που μας κυριεύει όταν η συσκευή Samsung Galaxy S8 Plus έρθει σε επαφή με το νερό είναι ο τρόμος. Γιατί όμως να τρομάξει κάποιος όταν για όλους έχουμε μία λύση;

Περάστε από ένα ired κατάστημα η στείλτε μας την συσκευή σας δωρεάν μέσω courier για την επισκευή βρεγμένου Samsung Galaxy S8 Plus

Ενέργειες αντίδρασης στην υγρασία:

  • Απενεργοποιήστε τη συσκευή αμέσως
  • Ξεπλύνετε τη συσκευή με νερό βρύσης, σε περίπτωση που το νερό με το οποίο έχει έρθει σε επαφή είναι αλμυρό.
  • Καθαρίστε τα υγρά
  • Τυλίξτε την συσκευή με χαρτί απορρόφησης
  • Αποφύγετε να στεγνώσετε τη συσκευή με πηγές θερμότητας γιατί έτσι μπορεί να προκληθεί χειρότερο πρόβλημα όπως υπερθέρμανση.

Οξείδωση της συσκευής

Στην περίπτωση που το νερό εισχωρήσει στην συσκευή σας, το πρώτο πράγμα είναι μέσω της οξείδωσης να καταστρέψει όλα τα μεταλλικά μέρη.

Με το που αντιληφθείτε επαφή της συσκευής σας με υγρό θα πρέπει να την σκουπίσετε άμεσα για να αποσοβήσετε τα χειρότερα. Εάν δεν τα καταφέρετε, τότε ίσως η αντικατάσταση κάποιων εξαρτημάτων να απαιτηθεί. Μία από τις χειρότερες πιθανές εξελίξεις είναι να επηρεαστεί η μητρική πλακέτα κάτι που συνεπάγεται μεγαλύτερο κόστος επισκευής.

Επόμενη κίνηση λοιπόν είναι να μας επισκεφτείτε το συντομότερο για την άμεση επισκευή βρεγμένου Samsung Galaxy S8 Plus.

Είμαστε εδώ για εσάς

Αφού εξετάσουμε την συσκευή σας θα σας ενημερώσουμε για το ανάλογο κόστος που θα προκύψει από την ενδεχόμενη χρήση ανταλλακτικών.

O εξαιρετικά υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμός μας σας εγγυάται την άμεση απαλλαγή της συσκευής Samsung Galaxy S8 Plus από την υγρασία.

Για να σώσουμε την συσκευή σας από την υγρασία χρησιμοποιούμε την μπανιέρα υπερήχων υψηλής ισχύος η οποία αφαιρεί αποτελεσματικά την υγρασία από την συσκευή.

Όλα όμως εξαρτώνται από εσάς στο κατά πόσο γρήγορα θα κινηθείτε.

Είμαστε στη διάθεσή σας είτε τηλεφωνικά είτε μέσω Live Chat. Ένας εκπρόσωπός μας βρίσκεται πάντα στην άλλη πλευρά για να σας απαντήσει και να σας δώσει τις σωστές συμβουλές για την απροβλημάτιστη χρήση και την επισκευή βρεγμένου Samsung Galaxy S8 Plus

Μάθετε τις ανταγωνιστικές μας τιμές και την γρήγορη εξυπηρέτηση που σας εγγυόμαστε.